Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitamo!

Duje Ćaleta Car i Adriana Đurđević postali su roditelji

Foto: Instagram screenshot
1/7
23.08.2021.
u 13:41

Adriana i Duje zaručili su se nakon četiri godine veze, u veljači ove godine, a dva mjeseca nakon toga objavili su da očekuju prinovu. Iako su znali spol djeteta, nisu ga htjeli otkriti.

Hrvatski nogometni reprezentativac Duje Ćaleta Car (24) i njegova supruga Adriana Đurđević (29) postali su roditelji sina, prenosi ŠibenikIN.

– Duje mi je upravo poslao SMS da je dobio sina. Znam da je jučer propustio utakmicu Marseillea protiv Nice jer je Adriana bila pred porodom – rekao je načelnik Bilica Josip Čaleta Car za ŠibenikIN.

Adriana i Duje zaručili su se nakon četiri godine veze, u veljači ove godine, a dva mjeseca nakon toga objavili su da očekuju prinovu. Iako su znali spol djeteta, nisu ga htjeli otkriti. Vjenčali su se krajem svibnja ove godine na privatnoj ceremoniji u Dubrovniku u krugu najbliže obitelji i prijatelja. 

Supružnici trenutačno žive u Francuskoj, točnije u Marseilleu, gdje Duje igra za tamošnji klub Olympique de Marseille. 

Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"
 

Komentara 4

PR
pravednik2
14:06 23.08.2021.

Rodio se mali carević. Čestitka.

Avatar Слава Русији
Слава Русији
15:14 23.08.2021.

Sad dijete ima ćaleta.

Avatar javorko
javorko
14:34 23.08.2021.

bolje da si se naucio igrati nogomet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije