OTKRIO U SHOWU

Đurina kći također je bila u 'Ljubav je na selu' – udala se, par ima troje djece i žive sretno!

Foto: RTL
1/11
15.03.2023.
u 08:28

Moj zet se zove Saša Domitrović iz Šandrovca. Ja o nisam znao kao roditelj da su njih dvoje išli zajedno u školu", rekao je Đuro. Anita ga je upitala je li baš ta priča i njega ponukala da se prijavi u show. "Meni je dosta samoće. Dugo sam sam, 20 godina", bio je iskren Đuro, samohrani otac tri kćeri kojeg je supruga napustila bez riječi dok je radio na obali. Nažalost, nije dobio dovoljan broj pisama i ispada iz showa.

Đuro Osman je umirovljenik iz Šandrovca kraj Bjelovara koji je cijeli život radio u građevini, a i danas još uvijek sa strane izrađuje drvene stolove i nadstrešnice za kuće. Komunikativan je i uporan, ali, priznaje, ponekad i tvrdoglav. Na svom imanju Đuro ima crne slavonske svinje i košnice.  Prijavio se u ovogodišnju sezonu showa "Ljubav je na selu" i voditeljici Aniti Martinović otkrio i nešto što do sada nismo znali.

Đurina kćer Ana pojavila se u četvrtoj sezoni 'Ljubavi na selu' i uspješno osvojila srce farmera Saše Domitrovića iz Šandrovca koji je na obroncima Bilogore uzgajao ovce. Saša i Ana su u braku i imaju troje djece.

"Oni su se oženili, imaju troje djece i žive zajednički. Moj zet se zove Saša Domitrović iz Šandrovca. Ja o nisam znao kao roditelj da su njih dvoje išli zajedno u školu", rekao je Đuro. Anita ga je upitala je li baš ta priča i njega ponukala da se prijavi u show.
"Meni je dosta samoće. Dugo sam sam, 20 godina", bio je iskren Đuro, samohrani otac tri kćeri kojeg je supruga napustila bez riječi dok je radio na obali. Nažalost, nije dobio dovoljan broj pisama i ispada iz showa.

Još jedan kandidat koji nije uspio u naumu da prođe dalje u showu 'Ljubav je na selu' je Ljubo Šerman iz Vele Luke. 
Škrinjica je otvorena, a u njoj - pisama nema! "Stotinu? Meni je dosta samo jedno. Što će mi više?", rekao je Ljubo Aniti prije nego što je saznao kako mu žene nažalost nisu pisale. "Nema ništa. Rekao sam ti. Tako i treba", rekao je utučeni Ljubo i dodao: "Ne znam koji je razlog tome. U životu sam bio nesreća i ostao. Rekao sam kakav sam, što sam i eto".

Voditeljica Anita Martinović pitala ga je za brojne zahtjeve koje je stavio pred svoju potencijalnu buduću partnericu. "Tražio si da je mlada, vitalna, vitka...", rekla je. A on je samouvjereno rekao: "Što će mi stara? Želim ženu s kojom ja mogu pod ruku i da me nije sram od nje.

Iza Ljube je brak dug 15 godina, a nakon toga je bio u nekoliko veza koje nisu dugo potrajale. Najveće blago u životu su mu djeca i unuci. S obzirom na to da živi sam,želio je pronaći ženu koja bi bila spremna preseliti se kod njega, s kojom bi se mogao i provoditi vrijeme, a jednako mu je bitno da je vesela, vrijedna i iskrena te da ima od 50 do 60 godina. Jedan od onih kod kojeg će ove godine sigurno biti najviše zabave je  Milan zvani Milko, umirovljenik iz Šibenika, kojeg su gledatelji već upoznali u RTL-ovim kulinarskim showovima 'Večera za 5 na selu', ali i u 'Tri, dva, jedan – ho, ho, ho!'. Temperamentan, bez dlake na jeziku, živopisan i šaljiv, ovaj umirovljeni Šibenčanin kaže da je uvijek okružen lijepim ženama i nekoć je bio pravi srcolomac. Živi u centru grada, a svoje slobodno vrijeme provodi s prijateljima te brine o svom vinogradu i masliniku koji posjeduje u blizini kuće. U ovojk ga je epizodi posjetila voditeljica Anita Martinović koja je pokušala saznati kako Milko razmišlja, a donijela mu je i sretne vijesti. Dobio je dovoljan broj pisama i prošao dalje.

"Hoće li se Milko ponovno oženiti?", pitala ga je.

"Danas je trend da, ako se nisi oženio dva do tri puta, nisi ništa. Moram i to probati", dodao je.

"Volio bih da dođe, da budu u tangama, da ih gledam", rekao je Milko, koji tvrdi da žene od 50 do 60 godina itekako vole takav način odijevanja.

VIDEO: Sjećanje na velikog glumca Mustafu Nadarevića u HNK 

 

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
19:37 15.03.2023.

starost ludost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije