Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Duško iz bolnice na pripreme za Doru

06.02.2009.
u 09:59

Od ovogodišnje Dore, izbora hrvatske pjesme za pjesmu Europe, dijele nas samo tri tjedna, a troje glavnih voditelja spektakla trenutačno brinu privatne brige. Najteže je zasigurno Dušku Ćurliću, koji će polufinalnu večer voditi s Nevenom Rendeli, a finalnu s Danielom Trbović i koji se ovih dana vratio kući iz bolnice Rebro.

Tamo je, naime, završio zbog profesionalne deformacije glasnica, ili, laički rečeno, zbog kvrge na lijevoj glasnici. No sada je, srećom, sve u redu, oporavak ide prema planu pa će se TV-voditelj uskoro svom snagom baciti na pripreme za još jedan HTV-ov spektakl.

– Vratio mi se glas pa sam sretan kao mala beba! – obradovao nas je. Doma je na oporavku, a ekipu iz bolnice srdačno pozdravlja jer su ga krasno tretirali, od šefa odjela, preko svih liječnika, do sestara koje naziva kraljicama.

– Preporučeno mi je mirovanje i još uvijek ne smijem previše govoriti, ali ubrzo ću ja "na noge" pa s kolegicama put opatijskog hotela “Kvarner” – veseli se Duško Ćurlić, dok njegovu suvoditeljicu zabrinjavaju sasvim drugi dijelovi tijela...

– Imam priliku pučanstvu ponovno otkriti noge – veseli se Daniela koja želi da su joj one u savršenom stanju pa je započela s redovitim vježbanjem.

– Još mi je nepoznato u kakvoj ću se kreaciji pojaviti te što će moja haljina otkrivati, a što pokrivati, ali bolje je da sam spremna na sve – šali se. Njoj i ostatku voditeljskog trija pomoći će i mlađe voditeljice Ida Prester te Iva Šulentić, koje će se javljati iz takozvanog green rooma.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije