Odabrali su datum

Dvostruko slavlje: Angelina i Brad 11. kolovoza stat će pred oltar

angelina
Pixsell
30.04.2012.
u 15:14

Glumački par vjenčat će se 11. kolovoza kada Bradovi roditelji slave 50. godišnjicu braka

Nakon nedavnih zaruka najpoznatiji hollywoodski par odredio je datum vjenčanja. Brad Pitt i Angelina Jolie vjenčat će se 11. kolovoza kada Bradovi roditelji Bill i Jane slave zlatni pir, odnosno 50 godina braka. Na vjenčanju će biti od 200 do 300 uzvanika, a par je zabavu odlučio organizirati na svom francuskom imanju. Među uzvanicima će između ostalih biti njihovi slavni kolege George Clooney, Matt Damon, Johnny Depp i Tom Cruise.

– Angelina je došla na ideju da svoj poseban dan spoje s proslavom zlatne godišnjice Bradovih roditelja. Bradova joj obitelj puno znači, pogotovo zbog toga što je prije više od pet godina ostala bez majke Marcheline koja je umrla od raka i godinama nije razgovarala s ocem – otkrio je izvor.

Njihovoj djeci Maddoxu (10), Paxu (8), Zahari (7), Shilox (6) i trogodišnjim blizancima Knoxu i Vivienne pripast će određene dužnosti tijekom svadbene ceremonije.

– Djeca su ih godinama zapitkivala kada će se vjenčati. Oni su glavni razlog zbog kojeg staju pred oltar – otkrio je izvor.

Komentara 1

NY
Nyc1
15:53 30.04.2012.

Neizrecivo dosadni i umarajuci likovi !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije