NAKON NAPADA

Eagles of Death Metal: Još uvijek smo užasnuti, otkazujemo sve koncerte

Eagles of Death Metal
Foto: Reuters/PIXSELL
18.11.2015.
u 17:46

Ponosni smo što smo složni i ujedinjeni zajedničkim ciljem ljubavi i sućuti, poručili su iz benda

Američki bend Eagles of Death Metal, na čijem je koncertu u Parizu prošli tjedan u terorističkom napadu ubijeno 89 ljudi, oglasio se na društvenim mrežama o nemilom događaju. Iz grupe su poručili da su još uvijek užasnuti i pokušavaju shvatiti što se dogodilo te su izvijestili da do daljnjega otkazuju sve svoje koncerte.

U objavi su odali počast svim žrtvama, a pogotovo suradnicima koji su poginuli u napadu – Nicku Alexanderu, Thomasu Ayadu, Marie Mosser i Manuu Perezu.

– Iako smo u tuzi zbliženi sa žrtvama, fanovima, obiteljima i građanima Pariza te svima koje je povrijedio terorizam, ponosni smo što smo složni, s našom novom obitelji, sada ujedinjeni zajedničkim ciljem ljubavi i sućuti – poručili su, zahvaljujući francuskoj policiji, FBI-ju, američkom i francuskom ministarstvu vanjskih poslova i svima na mjestu događaja koji su si međusobno pomagali.

 

>> Nove snimke: Pucnjevi usred koncerta, policajci došli na intervenciju pa ih zasula paljba metaka

>> Članovi benda Eagles of Death Metal jedva pobjegli s pozornice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije