NIJE JOJ SE SVIDJELO

Ecija Belošević o koncertu u čast Olivera: 'Pijani turisti, bakljade, razglasi i probe usred noći'

Foto: Instagram
1/8
27.07.2024.
u 13:58

"Oliver se okreće u grobu", "Ova manifestacija se polako pretvara u cirkus. Oliver je bio totalna suprotnost ovom ludilu",  samo su neki od komentara.

Voditeljica i PR stručnjakinja Ecija Belošević osvrnula se na stanje u Veloj Luci povodom obljetnice smrti Olivera Dragojevića.

- Baš me zanima koliko bi, da se pitalo Olivera, ovo sve njemu bilo super... Pijani turisti, bakljade, razglasi i probe usred noći, barikade po čitavoj Luci, privatni interesi itd. itd. Koncert u čast velikog Olivera ili obijesno feštanje na račun Oliverove smrti?, napisala je Ecija.  Na društvenim mrežama mnogi su dijelili njeno mišljenje.

"Oliver se okreće u grobu", "Ova manifestacija se polako pretvara u cirkus. Oliver je bio totalna suprotnost ovom ludilu",  samo su neki od komentara. 

Foto: Instagram

Inače, manifestacija Trag u beskraju održava se od prve godišnjice smrti Olivera 2019. godine. U početku je sve počelo kao manje, čak i spontano okupljanje na trajektu do Vele Luke, a sada u Velu Luku na datum njegove smrti dolaze tisuće obožavatelja. Karte za trajekt u tom periodu kupuju se mjesecima unaprijed.

GALERIJA: Pogledajte koje poznate osobe su upriličile otvaranje Olimpijskih igara

1/27

Trajekt "Oliver" sinoć je doplovio u Velu Luku na 6. koncert "Trag u beskraju" posvećen velikom Oliveru Dragojeviću.

Tijekom plovidbe na trajektu je vladala odlična atmosfera, pjevale su se Oliverove pjesme. 

- Kao i svake godine, dan kada se prisjetimo svog prijatelja Olivera Dragojevića i to je smisao svega ovoga. Tu su Dino Petrić i Jure Brkljača, bend i ljudi koji pjevaju, prekrasno je stvarno, rekao je glazbenik Ante Gelo.

VIDEO: Oženio se Matija Cvek: Zasjao u ružičastom odijelu

- Nama je predivno, guštamo kao mala djeca. Prvi put sam ovdje na brodu i stvarno je veliki gušt. Dao Bog da se ovo događa svake godine, rekao je pjevač Dino Petrić.

Podsjetimo, u nedjelju, 29. srpnja, planiran je veliki koncert na pontonu na rivi u Veloj Luci, na kojem će nastupati Petar Grašo, Jelena Rozga, Zorica Kondža, Dalmatino, Guliano, Martin Kosovec, Tomislav Bralić i Klapa Intrade te drugi izvođači. Koncert će se uživo prenositi na HRT-u.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije