zavidni sportski rezultati

Ecija Ojdanić pohvalila se uspjesima: 'Nije loše za jednu uskoro 49-godišnjakinju'

16.06.2022.
u 17:26

Glumica i vlasnica kazališta Moruzgva Ecija Ojdanić svoju figuru duguje najviše trčanju, ali i redovitom vježbanju. Nedavno je na svom Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj je pozirala u badiću i oduševila pratitelje, a sada je odlučila napraviti rezime svojih uspjeha.

Glumica i vlasnica kazališta Moruzgva Ecija Ojdanić svoju figuru duguje najviše trčanju, ali i redovitom vježbanju. Nedavno je na svom Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj je pozirala u badiću i oduševila pratitelje, a sada je odlučila napraviti rezime svojih uspjeha.

-Mali rezime mog zimsko-proljetnog dijela trkaće sezone: Odrađen zimska baza, otrčanih cca 1000 km otrčan Splitski maraton, 3:45, otrčan Čakovečki polumaraton, 1:43, otrčan Jaskanski polumaraton, 1:47, otrčan Plitvički maraton, 4:11. Sve to, uz snimanje serije, produkciju predstave, odigranih 40-ak predstava, brige oko dvoje djece i borbe da glava u svakom smislu ostane iznad vode. Nije loše za jednu uskoro 49-godišnjakinju. Ali to nije sve, jer su upravo krenule ljetne pripreme, s ciljem da se otrči ZG maraton- napisala je glumica uz niz fotografija, a ubrzo su joj se javili brojni pratitelji.

''Bravo Ecija, zbilja si inspiracija'', ''Kraljica'', ''Odličan rezultat, možete biti primjer i motivacija za nas koji trčimo'', ''Svaka čast! Mašina ste prava i velika inspiracija'', ''Žena zmaj'', ''Nema te svijet'', ''Kapa do poda'', ''Bravo'', samo je dio komentara.

Inače, glumica figuru duguje trčanju, ali i napornim treninzima.-Meni je redovito vježbanje donijelo psihičku ravnotežu, fizičko zdravlje, nećemo si lagati, zadovoljavajući fizički izgled. Puno se bolje osjećam. Nekako sam u naponu intelektualnih i drugih snaga – ispričala je Ecija, a otkrila je kako veliku važnost daje i kuhanim obrocima.

– Volim kuhati, i mislim da je to važno za cijelu obitelj. Po meni se preko kuhanja i hrane prenosi ljubav i briga za sve članove obitelji. Suprug mi uskače tu i tamo, ali zaista se trudim sama pripremati obroke, ponekad i dan ranije. Jedem dosta voća i povrća, što manje mesa, pogotovo crvenog, više ribe. Uvijek se vraćam sirovoj prehrani jer neobrađena hrana ima najviše zdravih nutrijenata.

VIDEO Ivan Huljić: 'Fusion je moj prvi veliki poslovni izazov, a glazbom želim pridonijeti izlasku iz ekonomske krize.'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije