preskočila još jednu granicu

Eciju Ojdanić sin nagovorio na zastrašujući pothvat: 'Umrla sam od straha jedno sto puta'

Foto: Instagram
1/13
07.01.2023.
u 16:31

Glumica s prijateljicom, njezinim i svojim sinom uživa u alpskom dijelu Francuske, u regiji Serre Chevalier. A sin ju je nagovorio da preskoči još jednu svoju granicu straha.

Glumica Ecija Ojdanić (48) već više od tjedan dana objavljuje svoje fotografije s Alpa, gdje je dočekala i Novu godinu u društvu sina, prijateljice i njezinog sina. Tada je pored čestitke pratiteljima objavila i fotografiju vatrometa, a potom i pokazala kako uživa uz piće. Inače, glumica odmara u alpskom dijelu Francuske, regiji Serre Chevalier, a s pratiteljima je sada podijelila i da je srušila još jedan životni strah.

- Da nije mog hrabrog sina, nikad se ne bih usudila na Zip line. Ali, ako on želi, ne mogu ga pustiti samog! Premrla sam od straha jedno sto puta, snimali smo post partem govore, ali, sve je prošlo puno nježnije i manje strašno nego li sam mislila. I tako, još jedna granica preskočena! I sjećanje za cijeli život spremljeno u ladicu sjećanja - napisala je glumica pored fotografija i dodala: - P.S: moj izraz lica stvarno nije proporcionalan stvarnom osjećaju zip line-a.

Prije nekoliko dana podijelila je zajedničku fotografiju na kojoj je u skijaškom odijelu s društvom koje je s njom na skijanju, a Ecija je otkrila kako su se proveli.

- Danas smo imali malu lekciju kako je put do vrha uvijek prepun najtežih izazova. A i kad dođeš na vrh, nije baš tako bajno. Kad smo se konačno popeli dočekali su nas snježni zapusi, ali i grupa Slavonaca. Kad je najteže, uvijek su tu našijenci. Preživjeli smo i isplatilo se. Imamo uspomene za cijeli život, a i možemo se pohvaliti da smo osvojili Pic de L’ret, 2830 m! - napisala je pored fotografije.

Inače, glumica se u slobodno vrijeme bavi trčanjem, a sa svojim pratiteljima na Instagramu često podijeli kakav je trening odradila te gdje je bila. Stoga se da zaključiti kako joj fizičke aktivnosti nisu strane.

VIDEO Slavni koji su nas napustili 2022. godine

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
17:18 07.01.2023.

Uvijek viču da nemaju novca.Ili su po ljetovanjima ili zimovanjima.Troše eure na sve strane.Tobože država ih nefinancira kak treba,građani drugog reda.IŠ

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije