Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitke!

Edita Misirić rodila sina: Bilo je dramatično

Edita Misirić
Foto: Danijel Berković/Pixsell
1/6
11.04.2018.
u 12:59

Voditeljica i njen suprug sinu su dali ime Vanja, a Edita se zahvalila svima u KB-u Merkur na stručnosti i ljudskosti.

RTL-ova voditeljica Edita Misirić Vrkljan u bolnici Merkur rodila je sina. Edita i suprug Javor sinu su dali ime Vanja, a voditeljica je na Instagramu podijelila objavu o rođenju sina u kojoj ističe da je porod bio dramatičan.

- Dragi svi, naš Vanja i ja smo dobro. Hvala vam na čestitkama i porukama potpore. Bilo je dramatično. I zato se prije svega želim zahvaliti liječnicima i sestrama KB-a Merkur na stručnosti, ljudskosti i prije svega pravodobnoj reakciji i brzoj odluci prof. Matijevića. Emotivna sam i sretna. I Javore volim te! - napisala je Edita na Instagramu.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije