Nasilnik

Edward Furlong treći put je napao svoju djevojku

edward furlong
Pixsell
15.01.2013.
u 15:18

Zvijezdu filma "Terminator 2" u nedjelju u ranim jutarnjim satima policija je privela zbog navodnog nasilja u obitelji, prenosi TMZ

Zbog svoje nasilne naravi glumac Edward Furlong krajem prošle godine dva puta je bio pritvoren. Zvijezda filma "Terminator 2" dva puta je bio optužen za nasilje nad svojom djevojkom, a ove nedjelje i treći put ju je fizički napao. U nedjelju u ranim jutarnjim satima policija ga je privela zbog navodnog nasilja u obitelji, prenosi portal TMZ.

 

Prije dva mjeseca sa svojom djevojkom žestoko se posvađao na aerodromu u Los Angelesu nakon čega joj je zadao i nekoliko udaraca.

Djevojka ga je prijavila, a 35-godišnji glumac iz zatvora je izašao nakon što je platio jamčevinu u iznosu od 280 tisuća kuna. Nekoliko dana poslije par se opet posvađao i Edward je ponovno fizički napao svoju partnericu i zbog toga je opet završio iza rešetki. Nakon što je izašao iz pritvora, djevojka mu je sve oprostila.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije