Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zavirite na set

Ekipa 'Generala' preselila se u Đurđevac koji za ovu priliku glumi Alžir

Foto: Damir Špehar/Pixsell
02.06.2017.
u 16:04

Filmski set odrađen je na pješčari u Kalinovcu koji će u filmu i seriji predstavljati Alžir.

Đurđevačka pješčara u sklopu Utvrde Stari Grad i njezine neobične stanovnice deve, postat će jos poznatije i jos popularnije.

Naime, spomenuta lokacija i deve ovih dana će biti sastavni dio filmskog seta redatelja Antuna Vrdoljaka, koji snima film o generalu Gotovini, kojeg u naslovnoj ulozi glumi Goran Višnjić.

1/10

Filmski set odrađen je i na pješčari u Kalinovcu koji će u filmu i seriji predstavljati Alžir. Serija i film "General" premijeru bi trebale imati sljedeće godine. U filmu i seriji glume brojna poznata imena, a jučer su se filmskoj ekipi pridružili i Slavko Sobin i Rene Bitorajac. 

 

Komentara 3

Avatar Idler 3
Idler 3
21:19 02.06.2017.

Inače ta vaša "pješčara" pored Kalnovca se zove Peski !!!

DU
Deleted user
17:02 02.06.2017.

Ako Rene glumi Rojsa, evo kandidiram Vrdoljaka za Zlatnu arenu za podjelu uloga.

GV
golub Vaso
17:51 02.06.2017.

tko glumi francuske draguljarnice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije