Kraj braka?

Elin Nordegren pokupila djecu i vratila se u Švedsku

tiger woods
AFP
04.05.2010.
u 14:11

Sve su glasnije priče da je američki golfer Tiger Woods (34) odustao od spašavanja petogodišnjeg braka. Njegova supruga Elin Nordegren (30) vratila se s djecom u Švedsku.

Sve su glasnije priče da je američki golfer Tiger Woods (34) odustao od spašavanja petogodišnjeg braka. Njegova supruga Elin Nordegren (30) vratila se u Švedsku. I dok se nagađalo je li napustila Ameriku ili se povukla u osamu svog doma, bivša manekenka snimljena je s djecom - kćeri Sam Alexis (2) i sinom Charliejem Axelom (1) - i svojom majkom Barbro Holmberg u Gavleu na sjeveru Švedske.

Elin i Tiger su navodno prije njezina povratka u Švedsku bili na konzultacijama kod odvjetnika zbog razvoda.

Ključne riječi

Komentara 1

SV
SviSveti
17:07 04.05.2010.

Tigre, zaje sve i nastavi ti umetati loptice kako na travlnjaku tako i u call girls :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije