na instagramu

Ella Dvornik objavila fotografiju staru više 25 godina: 'Torba je bila veća od mene'

Foto: Instagram
1/23
22.08.2024.
u 13:30

U komentarima joj se javila i mama Danijela koja je prokomentirala svoju boju kose: "Ljubičasta kosa... Bit će da sam se probudila na lijevu nogu." A pratitelji su u komentarima isticali i legendarnog kralja funka. "Dino kao Johnny Depp", pisali su.

Influencerica Ella Dvornik ovih dana priprema se za polazak u školu. Naime, Ella je mama dvije djevojčice, a njezina starija Balie Dee ove jeseni kreće u prvi razred. Velik je to izazov i za mamu koja je neki dan upitala svoje pratitelje kako se oni pripremaju i jesu li nervozni, a jučer je objavila i fotografiju svoje djevojčice sa školskom torbom i poručila: "Kupila je torbu i ne skida je. Srce malo, preuzbuđena je", proučila je Ella koja je ranije otkrila da je nervozna, a sada je podijelila i fotografiju svog polaska u školu. Ella na fotografiji nosi torbu i drži roditelje za ruku. 

"Torba je bila veća od mene", poručila je pokraj fotke na kojoj se smije. U komentarima joj se javila i mama Danijela koja je prokomentirala svoju boju kose: "Ljubičasta kosa... Bit će da sam se probudila na lijevu nogu." A pratitelji su u komentarima isticali i legendarnog kralja funka. "Dino kao Johnny Depp", pisali su.

Podsjetimo, Ella je izrazito aktivna na društvenim mrežama gdje ponekad odgovara i na komentare pratitelja, a ovaj put se osvrnula na jedan u kojem joj je pratitelj u privatnoj poruci napisao da na svakoj slici plazi jezik. Ella mu mije ostala dužna.  "Nije, samo su zubi umjetni", a nakon toga je dodala i sarkastični opis uz poruku: "Kad ti kaže da si prirodna ljepotica."

Ella se bavi i glazbom koju trenutačno radi pod imenom Alterella, a  nedavno je otkrila da je zbog svoje glazbe završila i na policiji. Naime, Ella je u ožujku izbacila svoj drugi album pod nazivom ''Sappho''. Najpoznatija domaća influencerica poznata je po slobodi izražavanja i eksperimentiranju s glazbom, a u prostorijama policije zbog jedne je pjesme morala dati iskaz.

GALERIJA Omiljena serija u Hrvata uskoro se vraća s novim intrigama

1/37

"Zbog jedne pjesme koju sam objavila u trećem mjesecu morala sam davati iskaz na policiji", otkrila je Ella na društvenim mrežama i pitala pratitelje što misle o kojoj je pjesmi riječ. Nakon nekog vremena i ona je potvrdila da je zbog "Jutarnje" završila u stanici. "Još je ukus na usnama od svih tvojih go*ana koje sam gutala, jer sam si vjerovala da još volim te, volim te. Ajde goni se, goni se, ti i ta tvoja kuja, ne želim da znam za vas dvoje, crknite, odj...", pjevala je Ella u ovoj pjesmi, a nikad nije otkrila o kome je riječ. 

Inače, Ella je trenutačno u procesu razvoda od Charlesa Pearcea, a tijekom ovog perioda često se javlja na društvenim mrežama. Ella, koja je poznata po svojoj šaljivosti, i tijekom ovog razdoblja zeza se na svoj račun. Tako je ovoga puta na svojem Instagram profilu pokazala da slaže Lego kocke, a usput se i našalila na svoj račun. "Svi misle da živiš ludi partijanerski život nakon rastave", napisala je pa otkrila da ima problema pri slaganju. "Mole se Danci u Lego tvornici da prestanu piti na poslu – fale mi dijelovi", dodala je. 

Ella, koja je ranije s obitelji živjela u Istri, nakon odvajanja od Charlesa preselila se u Zagreb, a nedavno je promijenila i boju kose. Ovaj put na promjenu su je nagovorile kćeri Balie i Lumi i nakon posjeta frizeru Ella je svojim pratiteljima, kojih samo na Instagramu ima 536 tisuća, pokazala finalni rezultat i novu boju kose. 

"Rekla sam kćerkama da ću ići frizeru i da ne znam što da radim. Balie je rekla da skratim kosu da budem kao “one”, a Lumi da bude roza ili ljubičasta. I što je čovjeku činiti nego uslišiti želje (a teško mi je palo) pa sam se zaletjela zamijeniti ekstenzije i nabacila rozu ili ljubičastu boju jer je “doslovno” ta boja, malo ću je zadržati a onda opet u normalu nakon ljeta. P. S. curke su oduševljene", napisala je Ella i objavila nekoliko fotografija nove frizure. 

VIDEO Baby Lasagna zapalio atmosferu na zadarskom Forumu

 

Komentara 2

Avatar Moodleen
Moodleen
17:55 22.08.2024.

Al fakat ne kužim ko je ta i kaj je ta? Malo malo, evo nje opet... Čim se to ona bavi, kakvu funkciju ima kad je tolko eksponiraju? Pa o Nikoli Tesli i Slavoljubu Penkali u sto godina nije izrečeno tolko rijeći ko o ovoj ... svakodnevno. Halo, svaaa-koooo-dneeeev-no!

PA
Pametanumoruludih
15:15 22.08.2024.

Ja volim ribolov i nogomet...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije