IMA 48 GODINA

Zgodna mama hajdukovca pozirala u toplesu i pokazala guzu u tangicama, komentari ne staju: 'Prekrasna žena'

Foto: Instagram
1/6
22.08.2024.
u 08:56

Renata je objavila video na kojem se sunča, a na sebi je imala dvodijelni plavi badić kojem je razvezala vezice, pa se sunčala gotovo u toplesu. Kameri je kasnije okrenula leđa pa se vidjela i njena guza u tangicama.

Naša poznata trenerica fitnessa Renata Lovrinčević Buljan, bivša misica i majka Hajdukova vratara Borne Buljana, oduševila je pratitelje novom objavom. Naime, Renata je objavila video na kojem se sunča, a na sebi je imala dvodijelni plavi badić kojem je razvezala vezice, pa se sunčala gotovo u toplesu. Kameri je okrenula leđa kasnije pa se vidjela i njena guza u tangicama. Objava je brzo skupila nekoliko tisuća lajkova, a u komentarima su se brzo javili njeni pratitelji koji su joj pisali da odlično izgleda. 
''Jako si lijepa i zgodna, ali ništa bez truda koji ulažeš'', ''Predivna i zgodna'', ''Slatkiš'', ''Najzgodnija trenerica'', samo su neki od komentara. 

 

Ova trenerica fitnessa u travnju je proslavila svoj 48. rođendan. Između ostalih, društvo u jednom splitskom noćnom klubu pravili su joj sin Borna Buljan, mladi vratar Hajduka, te poznata domaća influencerica i pjevačica Žanamari Lalić. Prizore i fotografije s razuzdane proslave veselo društvo odlučilo je podijeliti na društvenim mrežama.
Slavljenica je na svojem Instagram profilu objavila video na kojem senzualno pleše uz slavljeničku tortu i svijeće, dok istodobno nazdravlja čašom finog pjenušca. Snimci pokazuju da je te večeri u klubu vladala odlična atmosfera, a bivša misica ples je nastavila u društvu DJ-a. Svojim obožavateljima obratila se opisom pokraj videa.

VEZANI ČLANCI:

"48.godina jedva prate moj tempo!" napisala je uz smijeh, pa nastavila: "29.04. mi rođendan i već slavim cijeli vikend. Ove godine sam poželjela plesni podij i ples do jutra s mojim najmilijima. Odabrala klub Bolier koji su mi ovaj rođendan učinili nezaboravnim: ambijent, house glazbu koju je puštao DJ Madezh, divna hrana i piće, usluga za 10… i da, Boiler prati moj tempo! Volim svaku svoju godinu koje su mi donijele prijatelje koji me usrećuju svojim prisustvom kao sinoć. Volim vas!" emotivno je zaključila Renata.

Podsjetimo, obitelj Buljan ranije je proslavila 19. rođendan sina Borne. Ponosna majka nikad ne propušta priliku pokazati kolika je podrška svojem sinu. Kamerom mobilnog telefona uspjela je zabilježiti trenutak u kojem mladi Buljan gasi svjećice na torti prigodno ukrašenoj nogometnim motivima, loptom i golmanskim rukavicama. "Sretan rođendan, volimo te", poručila je uz slavljeničke kadrove svog sina. 

GALERIJA Nives Celzijus nije imala grudnjak dok je 2005. godine vozila taksi u reality showu Nove TV

1/48

Titulom Miss Universe Hrvatske Lovrinčević Buljan ovjenčana je 2000. godine, a prije osvajanja titule radila je kao spasiteljica na plaži u Brelima. Upravo taj posao doveo ju je i do audicije za Miss Universe Hrvatske. Vlasnici licencije izbora za Miss Universe, bračni par Kraljević, primijetili su zgodnu spasiteljicu kako u maniri Pamele Anderson drži plutaču u ruci. Iako nije imala nikakvih očekivanja, izašla je kao pobjednica s krunom na glavi.

VIDEO Baby Lasagna zapalio atmosferu na zadarskom Forumu, publika mu posvetila transparente

Komentara 3

D1
Dinamo 1982
11:20 22.08.2024.

Bolje bi bilo da je baka objavila da govori pet jezika ili da je diplomirala i specijalizirala medicinu. Ljepota izvana ne znači ništa.

HA
Haha
16:10 22.08.2024.

Pa kako he nije sram od sina?

TS
tsurusaki
09:41 22.08.2024.

Mislim da bi je, puno nas zapuštenih muškaraca, izabralo za "Osobnu trenericu"... Ma šalu na stranu, ali Mama je doista atraktivna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije