NE TAJI NIŠTA

Ella Dvornik odgovorila na komentar pratitelja pa pobrojala na koje je sve zahvate išla

Foto: Instagram
1/17
16.08.2024.
u 08:46

Ella je odgovarala na kritiku pratitelja, pa je podijelila na koje je sve zahvate išla, te otkrila da je osim što je sredila zube išla i na korekciju grudi, čela, usta...

Influencerica Ella Dvornik ponekad odgovara na komentare pratitelja na društvenim mrežama, a ovaj put osvrnula se na jedan u kojem joj je pratitelj u privatnoj poruci napisao da na svakoj slici plazi jezik. Ella mu mije ostala dužna.  "Nije, samo su zubi umjetni", a nakon toga je dodala i sarkastični opis uz poruku: "Kad ti kaže da si prirodna ljepotica."

Foto: Instagram

Još jedan odgovor podijelila je u sljedećem Instagram Storyju: "I sise, i čelo, i usta, i oči, i kosa... Ali sve ostalo, ako je išta ostalo, je prirodno" - napisala je pjevačica i influencerica, a uz to je priložila i emoji koji plače od smijeha, te pjesmu njezina oca Dina Dvornika, "Je*e me se".

Foto: Instagram

Ella se bavi i glazbom, koju trenutačno radi pod imenom Alterella, a  nedavno je otkrila da je zbog svoje glazbe završila i na policiji. Naime, Ella je u ožujku izbacila svoj drugi album pod nazivom 'Sappho'. Najpoznatija domaća influencerica poznata je po slobodi izražavanja i eksperimentiranju s glazbom, a u prostorijama policije zbog jedne je pjesme morala dati iskaz.

VEZANI ČLANCI:

"Zbog jedne pjesme koju sam objavila u trećem mjesecu - morala sam davat iskaz na policiji", otkrila je Ella na društvenim mrežama i pitala pratitelje što misle o kojoj se pjesmi radi. Nakon nekog vremena i ona je potvrdila da je zbog "Jutarnje" završila u stanici. 'Još je ukus na usnama od svih tvojih go*ana, koje sam gutala, jer sam si vjerovala da još volim te, volim te. Ajde goni se, goni se, ti i ta tvoja kuja, ne želim da znam za vas dvoje, crknite, odj...', pjevala je Ella u ovoj pjesmi, a nikad nije otkrila o kome se radi u pjesmi. 
Inače, Ella je trenutno u procesu razvoda od Charlesa Pearcea, a tijekom ovog perioda često se javlja na društvenim mrežama. Ella, koja je poznata po svojoj šaljivosti, i tijekom ovog razdoblja zeza se na svoj račun. Tako je ovoga puta na svojem Instagram profilu pokazala da slaže Lego kocke, a usput se i našalila na svoj račun. "Svi misle da živiš ludi partijanerski život nakon rastave", napisala je pa otkrila da ima problema pri slaganju. "Mole se Danci u Lego tvornici da prestanu piti na poslu - fale mi dijelovi", dodala je. 

GALERIJA Omiljena serija u Hrvata uskoro se vraća s novim intrigama, ali i emotivnim trenucima i dramatičnim pričama

1/37

Podsjetimo, Ella, koja je ranije s obitelji živjela u Istri, nakon odvajanja od Charlesa preselila se u Zagreb, a nedavno je promijenila i boju kose. Ovaj put na promjenu su je nagovorile kćeri Balie i Lumi i nakon posjeta frizeru Ella je svojim pratiteljima, kojih samo na Instagramu ima 536 tisuća, pokazala finalni rezultat i novu boju kose. 

- Rekla sam kćerkama da ću ići frizeru i da ne znam što da radim. Balie je rekla da skratim kosu da budem kao “one” a Lumi da bude roza ili ljubičasta. I što je čovjeku činiti nego uslišiti želje (a teško mi je palo) pa sam se zaletjela zamijeniti ekstenzije i nabacila rozu ili ljubičastu boju jer je “doslovno” ta boja, malo ću je zadržati a onda opet u normalu nakon ljeta. P.S. curke su oduševljene - napisala je Ella i objavila nekoliko fotografija nove frizure. 

 

VIDEO Nevjerojatni prizori iz Imotskog! Thompson održao samostalni koncert nakon dvije godine pauze

Komentara 2

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
10:48 16.08.2024.

Ela ako čitaš molim te odgovori jesi li bila i na anal bleachingu? Hvala

ML
mladaklada
12:30 16.08.2024.

Bilo je zabrinjavajuće, dva dana ništa ne piše o Elli, sad mi je lakše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije