za dobar honorar

Ella Dvornik opet provocira kao seksi tajnica u halterima

ella dvornik
Foto: youtube
1/3
01.04.2010.
u 13:45

Mala Dvornikova snimila je seksi editorijal kojim najavljuje nastup švedskog benda Covenant u zagrebačkom Aquariusu.

Kad je Ella Dvornik u pitanju, iznenađenja nikad dosta. Nakon što je svoje golišave fotografije nedavno objavila na Facebooku Ella je ovih dana opet skinula suvišnu odjeću za superseksi editorijal koji bi trebao upečatljivo najaviti zagrebački nastup švedskog benda Covenant 9. travnja u Aquariusu.

Nosila je haltere, visoke potpetice i kratku suknju koja joj je otkrivala stražnjicu. Cromoda.com prenosi da su snimali u podzemnoj garaži kako bi dočarali hladnu, industrijsku atmosferu.
- Ideja koju mi je predstavio organizator odmah mi se svidjela. Covenant je poznat kao izrazito šminkerski bend pa smo htjeli samim stylingom postići nešto na toj razini. Moram priznati da sam se vrlo brzo uživjela u ulogu poslovne tajnice, tim više što je honorar bio izdašan, pa smo uspješno spojili elemente glazbene industrije, mode i poslovnog svijeta - izjavila je Ella.

Ključne riječi

Komentara 48

Avatar vh1
vh1
17:22 01.04.2010.

A....mora se i živiti od nečega.

MI
mica1111
19:52 01.04.2010.

...a bit će pofalilo za koju ratu leasinga...e,mama...mama...gdje si to pogriješila...

BA
baš
16:34 01.04.2010.

Eto kako se kruh naš svagdašnji zarađuje. To ti je odgoj današnjice i primjer djeci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije