na Instagramu

Ella Dvornik otkrila neugodnu situaciju koja joj se dogodila na putu za Beograd: 'Skup je sport biti munjen...'

Foto: Instagram
1/10
10.10.2022.
u 18:00

Ella sa svojih 544.000 pratitelja dijeli različite događaje iz života te ne skriva kako se osjeća. Otvoreno je govorila o estetskim korekcijama, a često pratitelje počasti i oskudnim izdanjima.

Influencerica Ella Dvornik-Pearce (31) podijelila je na Instagramu što joj se dogodilo prilikom putovanja u Beogradu i nasmijala svoje pratitelje. Naime, kako je otkrila, zaboravila je uzeti svoje dokumente, odnosno putovnicu.

-Imala sam let za Beograd danas ujutro u i na putu za aerodrom shvatim da nemam dokumente. Sada lagano rent a car i vozi. Skup sport je biti munjen- napisala je Ella na Instagram storyju pa potom otkrila kako je na aerodrom stigla sat vremena ranije kako bi pokupila svoju putovnicu.

Foto: Instagram

Inače, Ella je nedavno podijelila ugodno iskustvo kada ju je taksist iznenadio komentarom.

Na svom je Instagram profilu podijelila kratku objavu te opisala kratko njihov razgovor zbog kojeg je bila izuzetno zadovoljna uslugom prijevoza.

- Vozi me taksist na kolodvor i kaže: 'Što ideš malo doma prije fakulteta i to?'. Kako da mu dam 10 zvjezdica? - napisala je Ella koju je komentara ugodno iznenadio budući da je taksist zaključio da izgleda mnogo mlađe nego što zapravo je.

Inače, Ella sa svojih 544.000 pratitelja dijeli različite događaje iz života te ne skriva kako se osjeća. Otvoreno je govorila o estetskim korekcijama, a često pratitelje počasti i oskudnim izdanjima.

Nedavno je tako otkrila kako se uputila na tretman laserskog uklanjanja tetovaže koju ima na leđima. Dvornik je opisala kako izgleda proces, boli li postupak, kao i koji je razlog zašto se odlučila za uklanjanje.

- Idem na drugi tretman skidanja tetovaže. Nisam nikada stavila fotografiju kako izgleda sada nakon jednog tretmana pa, s obzirom na to da je relevantna tematika, stavit ću vam na iduće Storyje malo detaljnije kako je izgledala prije, kakav je proces, bol, trajanje, fotografije i videa - napisala je na uvodnoj objavi pa pokazala kako je tetovaža izgledala. Pratitelje je zanimalo i zašto je odlučila ukloniti tetovažu, na što je iskreno odgovorila.

- Pa ružna je kao smrt. Nema drugog razloga - napisala je influencerica.

VIDEO Angelina Jolie podnijela tužbu protiv Pitta, optužila ga za zlostavljanje: Davio je i tukao djecu

Ključne riječi

Komentara 1

BL
blackeder2022
19:09 11.10.2022.

Samo još jedna u nizu, koja zarađuje na osobama koji bi trebali potražiti psihološku pomoć zbog pomanjkanja poštovanja prema sebi samima,a od toga debelo zarađuje,što njoj nije krimen,već njima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije