POPULARNA MARICHUY

Udala se zvijezda meksičkih sapunica, zbog novog supruga izgubila je najbolju prijateljicu

Maite Perroni
Foto: Televisa, privatni album
1/6
10.10.2022.
u 11:09

-Uspjeli smo! Čineći prve korake života koji želimo zajedno graditi, okruženi našom porodicom i Bogom, primili smo blagoslov, napisala je Perroni na Instagramu uz fotografiju sa svadbe. Andres Tovar je ranije bio u braku s glumicom Claudijom Martin koja je navodno našla eksplicitne poruke koje je Perroni slala njenom suprugu i tako saznala za afer

Zvijezda meksičkih sapunica Maite Perroni (39), koju javnost najbolje zna kao Marichuy iz hit serije ‘Oprezno s anđelom’, udala se za partnera Andresa Tovara nakon mjeseci kontroverzi i optužbi da je glumica novopečenog muža preotela bivšoj najboljoj prijateljici.

-Uspjeli smo! Čineći prve korake života koji želimo zajedno graditi, okruženi našom porodicom i Bogom, primili smo blagoslov, napisala je Perroni na Instagramu uz fotografiju sa svadbe.

Andres Tovar je ranije bio u braku s glumicom Claudijom Martin koja je navodno našla eksplicitne poruke koje je Perroni slala njenom suprugu i tako saznala za aferu.

 

Martin i Tovar razveli su se prošle godine, a Perroni je kasnije tvrdila da su optužbe da je bila uzrok raspada njihovog braka lažne.
Inače, to nije bio prvi put da se glumica našla u središtu preljubničkog skandala. 2008. godine glumica je imala aferu s kolegom Williamom Levyjem i to u razdoblju kad mu je supruga bila trudna. Izvor blizak glumici otkrio je da je ona takva i inače te da je vrlo lukava i opasna i nije je briga hoće li nekoga povrijediti.

Maite je rođena u Ciudad de Mexicu, a odrasla je u Guadalajari, drugom najvećem gradu u Meksiku, kamo se njezina obitelj preselila zbog očeva bankarskog posla kad joj je bilo samo šest mjeseci. U glavni grad vratili su se nakon 12 godina. U međuvremenu je glumica dobila dva brata - tri godine mlađeg Adolfa i devet godina mlađeg Francisca.

Glumačkim poslom počela se baviti 2000. godine u prestižnoj glumačkoj školi najveće meksičke televizijske kuće, Televise. Perroni je ondje završila dvije od tri godine glumačkog studija, a priliku da pokaže glumački talent dobila je 2004. godine u seriji “Rebelde” . Svjetsku popularnost stekla je nakon uloge Marichuy u seriji “Oprezno s anđelom” gdje joj je partner bio William Levy, kojeg mediji često nazivaju kubanskim Bradom Pittom. Tom serijom Maite je zaradila titulu kraljice telenovele, što joj je otvorilo vrata za daljnje uloge, a proglašena je i jednom od najljepših žena svijeta.

Iza zgodne Meksikanke nekoliko je ljubavnih veza. Bila je zaručena za glazbenog direktora benda RBD Guida Larisa, ali nakon tri godine prekinuli su 2008. Naime, Guido je Maite ostavio jer je viđena kako se ljubi s kolegom Levyjem. I dok su njih dvoje tvrdili da su snimali scene za tadašnju sapunicu, Maitein partner u to nije povjerovao. Nije sretno završio ni odnos s pjevačem i glumcem Maneom de la Parrom, s kojim je bila u vezi od 2010. do 2012. Na početku karijere pripisivale su joj se brojne veze i optužbe da je kradljivica oženjenih muškaraca.

VIDEO: Angelina Jolie podnijela tužbu protiv Pitta, optužila ga za zlostavljanje 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
00:59 11.10.2022.

Čuj, Marichuy.. Prije ovog je bila 8 godina u vezi s čileanskim Hrvatom prezimena Štambuk, dakle Dalmatinac porijeklom, to niste napisali, a zanimljivo je da joj sad i novo prezime ima značenje u hrvatskom jeziku odnosno čakavskom dijalektu te je sam tovar simbol Dalmacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije