Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jednom se živi

Ella Dvornik priznala što je radila u Crvenoj četvrti u Amsterdamu!

Foto: Matija Habljak/Pixsell
1/4
10.12.2018.
u 06:39

Ovaj put je pokazala kako provodi dan s kćerkicom Balie, ali i podijelila svoje dojmove s putovanja u glavni grad Nizozemske.

Ella Dvornik u novom vlogu otkrila je što se dogodilo kada je nedavno otputovala u Amsterdam.

Naime, influencerica se potpuno posvetila svome YouTube kanalu i svaki dan objavi neki novi video. Ovaj put pokazala je kako provodi dan s kćerkicom Balie, ali i podijelila svoje dojmove s putovanja u glavni grad Nizozemske.

Foto: Youtube Screenshot

Mlada majka tamo je išla s prijateljicom Jelenom Perić, a ispričala je kako je jednu večer završila u Crvenoj četvrti i priznala da se te noći tetovirala. Na zapešću je istetovirala YOLO (You Only Live Once).

Pogledajte gdje su i što danas rade dance zvijezde 90-ih:

  
Ključne riječi

Komentara 21

LU
Lujo123
07:14 10.12.2018.

hajd "novinari" pustite vodu poslije ovakvih retardiranih "članaka"!

Avatar Robinzon
Robinzon
07:06 10.12.2018.

Nemam pojma čime je ta ženska zadužila čovječanstvo, a time i Hrvatsku, da joj se posvećuje tolika medijska pažnja?!

KO
koraknaprijed
07:31 10.12.2018.

Lana Jurcevic, Severina, Ela Dvirnik su ljestvica morala naseg drustva, nem dana ni pirtala kad jedna od ovih spidoba nije na naslovnici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije