S punoljetnošću krenula u razne poslove

Ella Dvornik: Radim posvuda, a želim i na faks

16.03.2009.
u 20:30

Jedino što mi stvarno dobro ide jest nagovaranje i manipuliranje pa bih bila dobar odvjetnik ili psihijatar - po pitanju karijere i životnog puta započela je svoju priču Ella Dvornik te obrazložila - Ali ne bih nikad mogla raditi u uredu! Uostalom, zamislite da sudac okrivljeniku kaže da će ga braniti odvjetnik Dvornik. Pa taj bi bio unaprijed osuđen...

Spas u Delaleu
Ipak, iako se ne vidi u uredu, mala Dvornikova ne sjedi prekriženih ruku, već radi na sve strane, a najaktualniji joj je posao razgovor s djecom poznatih Hrvata u Red Carpetu.

- Gledala sam kod kuće In Magazin i sjetila se pozvati urednika Delalea na kavu. Nakon sto izloženih ideja, ‘one thing led to another’, i eto ga! Sad sam novinarka Red Carpeta i sviđa mi se posao jer nije stresan, a ima i putovanja - zadovoljna je Ella koja je tek prije nekoliko mjeseci postala punoljetna. Koji joj je motiv za tako rano ‘zapošljavanje’? Što je sa školom?

- Moj novac, moj stan, moj auto, ma sve što počinje s moje. A i živcira me kada govore Ella - Dinina kći. To nije nešto čime se želim baviti. Sviđaju mi se mediji, ali i noćni život jer sam u tome najduže. Od svega sam ostalog već odustala - kaže Ella koja je i službeni PR koncerta grupe Combichrist u klubu Aquarius.

Radno vrijeme fakulteta
Mnogi su posumnjali da Ellina ambicioznost ima veze s financijskim stanjem Dvornikovih koje, pretpostavlja se, nije baš najbolje.

- Ima i toga, ali to nije jedini razlog. Zapravo, živimo jednako dobro kao i kad je Dino bio živ. Krediti, računi i ostalo. Uopće ne kužim odakle pjevačima lova, Dino ipak nije bio kao Severina. A otkud mama vadi lovu stvarno mi nije jasno. Možda se pridružila mafiji - šali se Ella koja je pri kraju srednje škole, a nada se i upisu na neki fakultet. Možda na Visoku novinarsku školu Ive Pukanića.

- Faks je kao da imaš radno vrijeme od devet do pet, a ja ne volim rutinu. I zato ne znam što bih točno radila. Tražim se - zaključuje Ella.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije