govorila o alterelli

Ella Dvornik se prisjetila oca: 'Kad smo preslušavali moje pjesme kao da se čuo njegov glas'

Foto: Instagram
1/13
27.04.2023.
u 07:45

Influencerica je u razgovoru za InMagazin progovorila o tome kako je nastao njezin novi album i lik Alterelle.

Influencerica i glazbenica Ella Dvornik nedavno je objavila album 'Teška vremena za sanjare' koristeći lik Alterelle koji je osmislila.  Alterella je njezin multimedijski projekt stvaran  godinu dana, a pjesme koje je stvorila, pisala je iz vlastitog iskustva. Sada je Ella o cijelom projektu te reakciji bližnjih progovorila u InMagazinu.  Influencerica je rekla da je kroz lik Alterelle zaobišla strah od nastupa, ali se tekstovima vratila i u 20-te godine. 

- Ja bih rekla da si u 20-ima malo tupastiji, naivniji i padaš na svakakve fore, a u 30-ima š flash backove i probavljaš što si sve radio, ali kao da su mi 20-te draže jer sam bila malo gluplja i bilo mi je lakše – rekla je te dodala da je Alterella uglavnom namijenjena ženskoj publici.

- Neke su pjesme samo za zezanciju, da se pleše, a ima i muško- ženskih odnosa koji su iskrivljeni u današnjem vremenu - govori Ella koja je dodala da je očekivala da će publika kritizirati njezin lik Alterelle, no da je većina komentara bila pozitivna. 

Influencerica se osvrnula i na to što misli tko bi sigurno stao iza njezinog projekta da je tu, njezin otac Dino.

- Njemu nisu dali da piše tekstove kakve je htio jer je imao izdavača, uvijek je morao nešto mijenjati, nije imao tu slobodu. Ja se nekad znam našaliti da je mene opsjeo tatin duh. U studiju kad smo preslušavali pjesme kao da se čuje njegov glas i to mi bude baš creepy, ali mislim da bi mu bilo super jer je volio pomaknute stvari – rekla je. 

Ella je kazala i da, s obzirom na to da je Alterella lik iz metaverzuma, i koncerti će biti hologramski. 

- Ja volim raditi prva stvari pa čak nije ni bitno da budem najuspješnija nego da idem zavaljati val – kazala je te dodala da ima još puno različitih ideja.

Inače, Ella je Alterellu već ranije predstavila svojim pratiteljima na Instagramu, a pokazala je i neke isječke pjesama kao i kako je tekao cijeli projekt. Dodajmo da Ella na Instagramu ima više od 540.000 pratitelja s kojima osim profesionalnog života, dijeli i različite privatne i obiteljske trenutke. 

VIDEO Zbog Paradžiković djelatnica aviokompanije pozvala osiguranje: 'Bili smo umorni i nervozni'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije