'srce mi lupa'

Ella ostavila fanove u nevjerici: 'Čekam muža da mu kažem da znam za njegovu aferu'

Foto: Instagram
1/8
12.03.2021.
u 20:45

- Napeto sam čitala misleći što li si sad smislila, napisala joj je jedna, a druga Ellina pratiteljica kazala je kako joj je odmah bilo jasno

Ella Dvornik iznenadila je svoje pratitelje objavom na Instagramu pokraj fotografije na kojoj pozira s mrkvom.

- Čekam da mi muž uđe u kuću da mu se suprotstavim saznanjem o ljubavnoj aferi između njega i susjede Marije! Sjedim u kutu u fotelji i pušim svoju kubanku čekajući ga uz dramatičnu pozadinsku glazbu. Ploča preskače, srce mi lupa. Mislim si o svemu što ću mu reći kada ga napokon ugledam! Sekunde prolaze kao sati, dim ispunjava prostoriju. Ubrzo, začujem korake kako mi prilaze. Ella što to radiš? Što, što radim? Pa vidiš da jedem mrkvu, napisala je Ella.

Foto: Instagram screenshot

Pratitelji influencerice i blogerice počeli su komentirati kako im prvo ništa nije bilo jasno.

- Napeto sam čitala misleći što li si sad smislila, napisala joj je jedna, a druga Ellina pratiteljica kazala je kako joj je odmah bilo jasno. 

- Ni u jednom trenu nisam posumnjala u prevaru. Mislim da te vara da bi bilo: Suprug Elle završio u bolnici jer ga je ista spucala express loncem. Ne bi ti pisala neke tu romane o prevari, ali zanimljivo je bilo čitati što bude, nadam se da nastavak priče slijedi, napisala je korisnica Instagrama. Sama Ella kasnije je objasnila o čemu se radi.

- Ljudi bez brige ne vara me muž, bila sam po namirnice za ručak i ful me inspirirala ova mrkva, nastavite sa svojim životima ko da ništa niste vidjeli, napisala je kći legendarnog kralaj funka Dina Dvornika. 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 25

RI
rikavac
21:40 12.03.2021.

Večernji Fuj Fuj Fuj Fuj

KU
Kultura
21:44 12.03.2021.

Nemas brige znamo da si s tim jazavcem zbog love a nemas brige da ce te prevarut jer tko bi s jazavcem u krevet. Takvih kao ti koje to mogu je malo jer je frajer oduran.

AN
ante555
22:31 12.03.2021.

Odvratno, ovo staviti na portal

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije