Širili bi obitelj

Elton John i njegov bračni partner David žele još jedno dijete

elton john
pixsell
01.06.2012.
u 15:10

Provest ćemo dobar dio ljeta zajedno i razgovarati o drugom djetetu. U velikoj mjeri ovisimo o drugim ljudima, donoricama jajnih ćelija, surogat majci... Nažalost, ne možemo samo pucnuti prstima i dobiti dijete, rekao je David Furnisher.

Britanski pjevač Elton John i njegov partner David Furnish žele da njihov 17-mjesečni sin Zachary kojeg im je rodila surogat majka, dobije brata ili sestru.

Slavni par koji se vjenčao 2005. godine raduje se ljetovanju, na kojemu će, najavili su, dobro razmisliti o proširenju obitelji.

– Provest ćemo dobar dio ljeta zajedno i razgovarati o novom članu obitelji. Još uvijek nismo odlučili, ali smo otvoreni za tu opciju. U velikoj mjeri ovisimo o drugim ljudima, donoricama jajnih ćelija, surogat majci... Moramo raditi kao tim. Nažalost, ne možemo samo pucnuti prstima i dobiti dijete – rekao je David.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
16:09 01.06.2012.

a najavio je i dolazak u split.....:))

PI
prava istina
16:44 01.06.2012.

Jednostavno ne mogu odgonetnuti od kuda mi odjednom toliki nagon za povraćanje. Ono rijetko me to lovi ali u ovom trenutku jaaaakkkkkoooo. Dobro da nemam kraj sebe to dijete jer ono zaista nije krivo što je živo i ne bi bilo u redu da povraćam po njemu. Pomisao na ovo jadno dijete šta ga čeka me ispunjava neopisivom tugom.

DU
Deleted user
16:47 01.06.2012.

Mogli bi se obratiti mesicu za savjet...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije