Briga za najmilijeg

Elton John prodao stan jer strahuje za sinovu sigurnost

elton john
reuters
26.09.2012.
u 11:54

Stan se nalazio visoko u zgradi, a par je stalno na umu imao smrt četverogodišnjeg sina pjevača Erica Claptona koji je preminuo 1991. godine nakon što je pao kroz otvoren prozor.

Elton John i njegov suprug David Furnish prodali su svoj hollywoodski dom za 26 milijuna kuna. Par je odlučio da se velebno zdanje nalazi u kvartu koji nije dovoljno siguran za njihova 21-mjesečnog sina Zacharyja.

– Elton i David smatraju da njihova hollywoodska kuća nije dovoljno sigurna za njihova mezimca. Iako su voljeli svoj dom, sada kada su roditelji, briga za dijete im je najvažnija – izjavio je izvor.

Naime, stan se nalazio visoko u zgradi, a par je stalno na umu imao smrt četverogodišnjeg sina pjevača Erica Claptona koji je preminuo 1991. godine nakon što je pao kroz otvoren prozor.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar flegmatik
flegmatik
13:06 26.09.2012.

Pa mislim da sad stvarno samo notorna homofobcina moze reci da gejevi ne mogu biti dobri roditelji!

DU
Deleted user
15:03 26.09.2012.

Joj kako brizni roditelji. Dvoje starih p...... (tockice da mi admin ne izbrise komentar) se igra tate i mame. Bljak

BB
brle brkić
19:47 26.09.2012.

kako papa može biti protiv ovako sretnih brakova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije