NOVI IZRIČAJ

Elton John se uozbiljio i u 64. godini se povlači iz pop glazbe

elton john
Pixsell
08.07.2010.
u 23:06

- U sedamdesetima, osamdesetima i devedestima šefovi izdavačkih kuća govorili su mi da moram imati singl. Mislim da sam popunio svoj rezime.

Sir Elton John potvrdio je kako će u budućnosti njegov glazbeni izričaj biti drugačiji od dosadašnjeg. Smatra da je, sada kada je zakoračio u sedmo desetljeće života, vrijeme da počne stvarati ozbiljnije pjesme, primjerenije njegovoj dobi.

- U sedamdesetima, osamdesetima i devedestima šefovi izdavačkih kuća govorili su mi da moram imati singl. Mislim da sam popunio svoj rezime. Više ne moram snimati pop albume. Više neću biti tako često na ljestvici singlova, sada mi je cilj raditi albume koji više odgovaraju mojoj dobi. Više neću snimati pjesme poput “Crocodile Rock” - kaže 63-godišnji glazbenik.

Posljednji hit singl Elton John je u rodnoj Velikoj Britaniji imao 2005. godine s pjesmom “Electricity” iz predstave “Billy Elliot” koja je dospjela na četvrto mjesto britanske ljestvice singlova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije