Može mu biti

Elton John u Brazilu tražio hotelsku sobu samo za svoje naočale

ELTON
AFP/Pixsell
06.03.2013.
u 15:56

Glazbenik je uvjetovao da temperatura u toj sobi ne smije prelaziti 16 stupnjeva, a apartman u kojemu će odsjesti sa svojim partnerom Davidom Furnishom i njihovim sinovima Zacharyjem i Elijahom mora biti ukrašen cvijećem.

Svoju veliku kolekciju naočala Elton John nosi svuda sa sobom, a uoči koncerta u Brazilu, u hotelu Belo Horizonte rezervirao je jednu posebnu sobu za njih.

Časopis The Inquisitr tvrdi da je, među ostalim uvjetima, slavni glazbenik od organizatora koncerta tražio da mu rezerviraju dodatnu sobu samo za njegove naočale.

Elton je pritom uvjetovao da temperatura u toj sobi ne smije prelaziti 16 stupnjeva, a apartman u kojemu će odsjesti sa svojim partnerom Davidom Furnishom i njihovim sinovima Zacharyjem i Elijahom mora biti ukrašen cvijećem.

Pjevač je tražio i vaze visoke četiri metra u koje će biti stavljene prave palme.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije