Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povela kumu u show

Emilija Kokić otkrila zanimanje kojem se posvetila nakon glazbe: 'Šest godina je trajala edukacija'

Foto: Robert Anic/Pixsell
1/9
02.04.2023.
u 22:00

Otkad su se upoznale, Emilija i Petra su nerazdvojne, a u emisiji prije plesa ispričala je kako je počelo njihovo prijateljstvo te kako im leži zajednički ples. Osim toga, Emilija je otkrila i još neke detalje o sebi

Pjevačica Emilija Kokić (54) s partnerom Patrikom Seretinom otvorila je večerašnju emisiju showa "Ples sa zvijezdama" u kojoj su kandidati poveli svoje bliske osobe da zaplešu s njima, a Emilija je sa sobom povela vjenčanu kumu i voditeljicu plesnih tehnika Petru Seitz.

Otkad su se upoznale, Emilija i Petra su nerazdvojne, a u emisiji prije plesa ispričala je kako je počelo njihovo prijateljstvo te kako im leži zajednički ples.

"Petra je meni u srcu već više godina...'', započela je Emilija, a Petra je nastavila: ''Upoznale smo se 90-ih godina. Emilija je baš tražila plesačicu, i to je bio taj telefonski poziv koji nam je nekako promijenio život''.

''Od tada do danas - ljubav. Ona je moja vjenčana kuma. I kad želim podijeliti nešto lijepo i kad plačem, ona je tu'', govori Emilija.

Foto: Nova TV

''Zapravo mi je ovo totalno fora jer sam prije par godina rekla Emiliji - moraš napraviti neku gažu da nas dvije opet stanemo na pozornicu. Uzbuđena sam i veselim se našem nastupu. Gušt mi je i radost biti s njom na pozornici'', rekla je Petra prije izlaska na plesni podij. 

A Emilija je potom otkrila još ponešto o sebi.

''Šest godina je trajala edukacija koju sam završila, radi se o tjelesno orijentiranoj psihoterapiji tako da sad skupljam iskustva, moram dovršiti uvjete koji su mi potrebni za tu trešnjicu na vrhu torte'', otkrila je Emilija.

A evo i što je žiri rekao na njihov ples večeras. 

''Meni je malo falilo, tijelo, kukovi, nisi baš jako zagrizla ovog puta, možeš ti to jače, ali si izgledala dosta sigurno'', komentirala je Larisa. 

''Ovo je bilo jako poletno i zabavno otplesano, nadam se da će ova konstanta postati takva da slušaš Patrika malo više kad je tehnika u pitanju'', rekao je Barberić. 

''Vidi se da ste ti i kuma jako bliske jer plesale ste kao da ste na nekom tulumu i kao da vas nije briga što ćemo mi poslije reći, što se plesa tiče, treba puno stvari dotjerati'', komentirala je Franka.

''Ja bih rekao da je ovo bila tvoja najbolja plesna izvedba dosad, no mi smo u petoj emisiji pa tehnički nivo moramo dići malo više, to je više malo bilo poskakivanje, manje salse'', zaključio je Marko. 

VIDEO Dečki iz Leta 3 oduševili nastupom u Poljskoj: 'Vi ste ludi! Mi ćemo vas zaštititi snagom ljubavi!'

Komentara 1

DR
drAma
11:45 03.04.2023.

Fotka izgleda kao da će ove godine na Pride s usvojenim sinom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije