neočekivano priznanje

Tko je natjecateljica 'Masterchefa' koja je u showu priznala da je trudna

Foto: Nova TV
1/8
20.10.2022.
u 18:07

Rođena je u Novom Travniku te je kao djevojčica, 2008. godine dobila nagradu za najboljeg mladog inovatora u BiH. Iz rodnog grada preselila se u Sarajevo radi u ugostiteljstva. Emina je kuharica, jako voli svoj posao, a posebno joj je drago pripremati sushi.

Natjecateljica Masterchefa Emina Bajramović (26) u najavi emisije koja će se emitirati u četvrtak navečer iznenadila je mnoge otkrivši da je u drugom stanju. 

Na pitanje chefa Stjepana Vukadina što ju muči Emina je dala odgovor kojem se nitko nije nadao. "Saznala sam da sam trudna", odgovorila je Emina.  Video najave odmah je podigao prašinu na društvenim mrežama, a njezinu izjavu komentirali su brojni gledatelji.  "Emina u epizodi televisa presenta", "Ovo će večeras bit najgledanija epizoda Masterchefa u povijesti", "A Bože, koji cirkus je ovo postalo", "Ako je netko iz kuće bit će veselo",  "Santa Barbara je nula za ovaj MasterChef", "Ovo je bolje od turske sapunice, kuhanje je sporedna stvar", samo su neki od komentara na društvenim mrežama ispod najave večerašnje emisije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MasterChef (@masterchefhr)

No, tko je Emina koja je svojim priznanjem u popularnom showu Nove TV izazvala brojne reakcije?

Rođena je u Novom Travniku te je kao djevojčica, 2008. godine dobila nagradu za najboljeg mladog inovatora u BiH. Iz rodnog grada preselila se u Sarajevo radi u ugostiteljstva. Emina je kuharica, jako voli svoj posao, a posebno joj je drago pripremati sushi. Voli raditi i slastice (cheesecake, rolade, torte, baklavu…). Kuhati je počela još u djetinjstvu. Emina se bavi i modnim dizajnom. Sa svojim kreacijama za nastupila je na dvije modne revije. Uoči početka nove sezone nije krila da joj je velika želja osvojiti titulu MasterChefa.

VIDEO Kralj Charles III. prekida tradiciju dugu 185 godina i želi napraviti nešto potpuno drugačije

Komentara 9

ZG
zg1985
21:32 20.10.2022.

ovi poturceni srbi i hrvati iz bosne su poslije '95.postali veci muslimani od onih iz arabije

JM
Jmjm
21:55 20.10.2022.

Modno osvjestena i to sa svojom maramom,mogla je kuhati i u Bosni,ali je cudo da je trudna bez udaje.Muslimanka izrod

DL
Dvanaest__legija
20:10 20.10.2022.

U kojoj je to zemlji?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije