Špancirfest

Emotivan koncert Bajage i Instruktora u Varaždinu

bajaga (1)
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/7
29.08.2010.
u 17:13

Repertoar sastavljen od najpoznatijih hitova potpuno je raspjevao publiku.

Kao što je i obećao, Bajaga je sa svojim Instruktorima i posebnim gostima Dejanom Cukićem, Davorom Rodikom i opernom divom Jadrankom Jovanović sinoć na spektakularan način zatvorio 12. Špancirfest u Varaždinu.

Pred više od dvadeset i pet tisuća ljudi, a neke procjene govore i o većim brojkama, odsvirali su emotivni dvosatni koncert, prepun pozitivne energije.

Bajaga u Varaždinu nije svirao od kraja osamdesetih i u više od dvadeset godina nakupilo se dosta emocija i pjesama koje je trebalo otpjevati. Repertoar sastavljen od najpoznatijih hitova potpuno je raspjevao je publiku, a prema riječima samog Bajage, nastup na završnoj večeri dvanaestog Špancirfesta bio je njegov najveći hrvatski koncert.

Jučerašnji dan obilježili su i jedinstveni nastupi skupine Malabar, koja je zatvorila Pan ulica fest na najvišoj razini. I Komedija fest završio je u velikom stilu s hit predstavom Teatra Exit "Kako misliš mene nema?", a slično je bilo i s posljednjom predstavom lutkarskog uličnoga kazališta "Pavao i njegov glavao". Ovogodišnji festival je završen, počinju pripreme za 13. koji će se, kao i svi dosad, održati posljednjih 10 dana kolovoza.

Ključne riječi

Komentara 123

BM
Boris Markovic
14:18 31.08.2010.

@punkufer: Moram da te ispravim i naucim kako da citiras pravilno. Ne kaze se \"tko nas bre zavadi\". Kaze se \"ko nas bre to zavadi\". Nije autenticno da u istoj recenici stoji i \"tko\" i \"bre\", jer to iskljucuje jedno drugo.

DU
Deleted user
19:55 30.08.2010.

sramota sramota sramota

VE
veki
14:35 31.08.2010.

Od svih vas je jedino elephant normalan.Ostali ste svi mutanti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije