Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretna i zahvalna

Emotivna glumica saborskom zastupniku uputila je čestitku: Sretan ti rođendan Gabrijelu moj zemaljski

Kristina Krepela i Marin Miletić na otvorenju 57. Đakovačkih vezova
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/10
18.09.2023.
u 11:30

Kristina Krepela napisala je čestitku svom dečku, saborskom zaastupniku Mosta Marinu Miletiću,, koji danas slavi 44. rođendan

Saborski zastupnik Mosta Marin Miletić napunio je danas 44. godine, a rođendansku čestitku na Instagramu mu je napisala i njegova djevojka, glumica Kristina Krepela. 

- Još jedan krug oko Sunca ti kreće ljubavi moja! Neka ti na tom novom putovanju Svjetlo uvijek obasjava put, rastjerujući svu tamu koja se oko njega skuplja. Neka ispuni tvoje veliko i divno srce, da ono uvijek ostane tako hrabro, čisto i svijetlo! A Mudrost i Mir neka ispune svaku stanicu tvoga bića. I naravno, da uvijek slušaš mene! Jer ne zaboravi…ipak sam ja 14 dana starija. Sretan ti rođendan Gabrijelu moj zemaljski! Sretna sam i zahvalna što mogu ovo putovanje slaviti i dijeliti s Tobom! - napisala je Kristina i objavila njihovu zajedničku fotografiju. Marin joj je zhavalio na ovim divnim riječima i napisao je: - Svemire moj predivni, ljubavi moja, hvala Ti na svemu.

Prije dva tjedna rođendan je slavila Kristina i tada joj je Miletić posvetio emotivnu objavu. 

VEZANI ČLANCI

- Što da Ti poželim Kraljice moja na tvoj rođendan? Ostani svoja - kontra svih struja, tako veličanstvena u svojoj hrabrosti, tako blagoslovljena u svojoj ljepoti koju godine samo miluju, tako pufasta kao dijete koje otvorena srca ide svima, tako dobra da od nikoga ne odustaješ. Hvala Ti što postojiš Kristina! Neka ti je sretan i blagoslovljen rođendan Komad moj najljepši - napisao je Miletić na Instagramu i objavio njihovu zajedničku fotografiju.

Prošle godine u svibnju javnost je saznala za vezu glumice i političara i nakon što se neko vrijeme nagađalo o njihovoj ljubavi, fotografije iz zajedničke šetnje gdje se drže za ruku potvrdile su tada njihovu vezu. Ni Kristina ni Marin nisu bili tada raspoloženi dati izjave o svom ljubavnom statusu, ali ubrzo su zajedno počeli dolaziti na društvena događanja na kojim nisu skrivali koliko su zaljubljeni. Često ih se može zajedno vidjeti u šetnji centrom Zagreba, a na društvenim mrežama redovito komentiraju jedno drugome objave i objavljuju zajedničke fotografije. 

VIDEO Zgodna navijačica s Davis Cupa: 'Neugodno mi je, uskoro punim 44 godine, ovo je za mlađe djevojke'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije