izgubio je bitku s tumorom

Emotivna ispovijest udovice preminulog glazbenika (33): 'Do posljednjeg trena sam ga držala za ruku‘

Foto: profimedia
1/8
03.05.2022.
u 22:00

-Unatoč svemu, bilo nam je lijepo do samog kraja. Ostali smo sami na kraju i bilo je toliko ljubavi u prostoriji- rekla udovica glazbenika te otkrila kako ga je do zadnjeg trenutka držala za ruku. Kazala je i kako nije umro u bolovima, a dvogodišnjoj kćeri Aureliji rekla je da će se pobrinuti da anđeli čuvari čuvaju Toma.

Supruga preminulog glazbenika Toma Parkera (33), Kelsey progovorila je o svom suprugu za britanski The Sun.

-Unatoč svemu, bilo nam je lijepo do samog kraja. Ostali smo sami na kraju i bilo je toliko ljubavi u prostoriji- rekla udovica glazbenika te otkrila kako ga je do zadnjeg trenutka držala za ruku. Kazala je i kako nije umro u bolovima, a dvogodišnjoj kćeri Aureliji rekla je da će se pobrinuti da anđeli čuvari čuvaju Toma.

- Legla sam s njim u krevet. Bili smo zajedno u krevetu, samo sam htjela taj trenutak s njim. Nisam htjela da itko uđe. Trebalo nam je to zajedničko vrijeme za razgovor- dodala je Kelsey te otkrila kako u njegovoj bolničkoj sobi u bolnici St Christopher's u južnom Londonu glazba nije bila isključena čak ni na dan njegove smrti.

Kelsey je otkrila i kako se kolega iz benda ''The Wanted'' Jay McGuiness (31) uselio kod njih još dok je Tom bio živ. Htio im je olakšati brigu oko djece, a ona je za to vrijeme nesmetano mogla provoditi vrijeme u bolnici s Tomom.

-Jay je ostao s nama. Bio je gore u sobi u potkrovlju, lijepo je znati da je ovdje. Kad sam se ujutro probudila, znala sam da mogu jednostavno ustati i otići posjetiti Toma- kazala je udovica te dodala kako je izuzetno sretna što će Tomovi kolege iz benda biti uzori njihovoj djeci te s njima dijeliti uspomene na njihova oca.

- Oni su veliki dio naših života i uvijek su bili. Oni su i djeci uzori pa želim da dođu i daju svoj doprinos u njihovim životima i da im pričaju priče o njihovu ocu, oni znaju priče koje ja ne znam- prepričava Kelsey.

Podsjetimo, Tom je u listopadu prošle godine podijelio s javnosti informaciju o svom teškom zdravstvenom stanju i rekao je tada da mu je dijagnosticiran najzloćudniji tumor na mozgu glioblastom koji se ne može operirati te da mu liječnici daju još 18 mjeseci života.

-Užasno je kada vam s 33 godine kažu da imate još 18 mjeseci života. Pokušavamo ne razmišljati o tome previše, nema druge opcije – rekao je tada Tom, a tužnu vijest o njegovoj smrti krajem ožujka podijelila je njegova supruga.

-Teškog srca moramo potvrditi da je Tom mirno preminuo danas, okružen svojom obitelji. Naša su srca slomljena. Tom je bio centar našeg svijeta i ne možemo zamisliti život bez njega, bez njegova zaraznog osmijeha i nevjerojatne energije. Uistinu smo zahvalni za svu ljubav i podršku koju nam šaljete i molimo vas da se svi ujedinimo kako bismo osigurali da Tomovo svjetlo nastavi sjati za njegovu prekrasnu djecu – napisala je neutješna Kelsey uz crno-bijelu fotografiju svog supruga.

Glazbenik je iza sebe ostavio i dvoje djece, dvogodišnju Aureliju i jednogodišnjeg Bodhija. Kelsey i Tom vjenčali su se 2018. godine nakon devet godina veze, a unatoč teškoj dijagnozi glazbenik nije odustao od nastupa.

Tom je pokopan prije dva tjedna u Pett Woodu u jugoistočnom dijelu Londona. Obitelj, prijatelji i obožavatelji popularne grupe oprostili su se od voljenog glazbenika u suzama.Njegova supruga Kelsey svojoj je ''srodnoj duši'' kako ga je nazvala snimala dirljivu poruku koja je bila puštena u crkvi Svetog Franje.

-Da je ljubav ono što te moglo spasiti, živio bi vječno- kazala je uplakana udovica. Njegov kolega iz benda, Max George (33) rekao je kako će ''uvijek ostati upamćen kao njegov brat i kolega i kako će uvijek pamtiti njegov osmjeh''.

VIDEO Stvari i dokumenti Marijane Seifert iz Big Brothera pronađeni su kod zagrebačkog Mosta mladosti

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije