Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MISS SUPRANATIONAL

Eni Šukunda: Bit ću opuštenija bez navijača na izboru

Eni Šukunda
Foto: Promo
1/7
30.11.2017.
u 17:57

Hrvatsku ljepoticu sutra u Poljskoj očekuje finale izbora za Miss Supranational

Finalistice svjetskog izbora Miss Supranational preselile su se iz Slovačke u Poljsku gdje će se u petka, 1. prosinca održati veliko finale.

- U Slovačkoj smo bile na pripremama. Odradile smo brojna snimanja, dale brojne intervjue, u svakom slučaju bilo je prilično naporno. Po dolasku u Poljsku tempo je postao još jači. Jer u samo nekoliko dana morale smo uvježbati prilično zahtjevnu koreografiju. Prvi put smo se upoznale s velikom scenom gdje će se održati finale izbora – rekla je Eni Šukunda, hrvatska predstavnica na ovom izboru.

Naša ljepotica imala je malih problema na putovanju od Slovačke do Poljske.

- Da, imam previše kofera a još sam u Slovačkoj dodatno kupila neke stvari i suvenire. Za sada imam četiri velika kofera i mislim da sam rekorderka među djevojkama. Morat ću kupiti još jedna dodatni. Nema šanse da mi sve to stane na povratku. Problem je bilo i pakiranje stvari jer nismo imale previše vremena. Sreća da mi je pomagala cimerica iz Albanije – istaknula je Eni.

Znaju li se pojedinosti oko finalne večeri?

Znam samo da će biti tri predstavljanja. Prvi će biti u kupaćim kostimima. Mislim da će biti jednodijelni. Potom slijedi izlaz u nacionalnim haljinama, a moju je izradila Mina Petra, poznata hrvatska etno dizajnerica. Potom slijedi izlaz u večernjim haljinama. I to bi bilo to – rekla je Eni.

Upoznala si se s aktualnom pobjednicom, Srinidhi Ramesh Shetty iz Indije?

- Da, jako draga cura. Malo smo popričale, dala mi je podršku – rekla je Eni.

Hoće li Vas netko doći bodriti u Krynici Zdroj, gdje će se održati izbor?

- Htjeli su doći roditelji, ali sam im rekla da ne dolaze. Nekako se osjećam opuštenije kad znam da ih nema u dvorani gdje će biti izbor. Pogledat će izbor na Livestreamu i držati fige da ostvarim što bolji plasman – zaključila je Eni.

Ključne riječi

Komentara 1

KO
kotej
21:07 30.11.2017.

ciganke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije