Sretni tata

Eric Dane iz "Uvoda u anatomiju" postao otac male kćerkice

Eric Dane
04.03.2010.
u 10:51

U malom kućnom videu bračni par dijeli krevet s atraktivnom Kari-Ann Peniche, bivšom američkom tinejdžerskom kraljicom ljepote, a cijela zabava u troje bila je začinjena obilnim količinama kokaina.

Nakon pet godina braka, poznati glumački par Rebecca Gayheart (38) i Eric Dane (37) dobili su svoje prvo dijete, malu slatku kćerkicu, ali o imenu se zasad nisu dogovorili. Dr. Mark Sloan iz "Uvoda u anatomiju" oduševljeno je nazvao rodbinu i prijatelje kao bi ih obavijsetio da je postao ponosni tata.

Rebecca je imala uloge u serijama "Beverly Hills" i "Reži me", a par je postao poznat i izvan svijeta TV-serija, nakon malog kućnog videa koji je procurio u javnost. U njemu bračni par krevet dijeli s atraktivnom Kari-Ann Peniche, bivšom američkom tinejdžerskom kraljicom ljepote, a cijela zabava u troje bila je začinjena obilnim količinama kokaina.

Ubrzo nakon skandala PR stručnjaci počeli su peglati imidž skladnog para, pa je priča s djetetom došla kao naručena kako bi se zaboravio skandal, a glumački par prikazao kao ponosne roditelje koji su se "slučajno" pokliznuli u stresnom showbizz svijetu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije