Nije mogla pristati

Erin Brockovich uhićena jer je pijana vozila čamac

erin
Screenshot
11.06.2013.
u 11:51

Erin Brockovich, žena čija je životna priča inspirirala na snimanje filma, uhićena je pod sumnjom da je pijana upravljala čamcem u Nevadi.

Erin Brockovich, žena čija je životna priča inspirirala na snimanje filma u kojem ju je glumila Julia Roberts, uhićena je pod sumnjom da je pijana upravljala čamcem u Nevadi. Čuvar iz Službe za zaštitu divljih životinju u Nevadi uhitio je 52-godišnju aktivisticu koja je bezuspješno pokušava pristati u marini u Las Vegasu.

– Erin Brockovich na više je načina pokazala da je bila pod djelovanjem alkohola, objavili su u priopćenju iz Službe za zaštitu divljih životinja. Erin je imala dvostruko više alkohola u krvi nego što je bilo dopušteno. Erin se priopćenjem ispričala, ali i dodala da nije upravljala čamcem daleko od obale.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije