Tko je koga tukao?

Eva Longoria Parker želi opravdati “zlostavljača”

eva
08.04.2010.
u 16:51

– Marc ne bi ni muhu zgazio. Zbunjena sam. Činilo mi se da imaju dobar odnos. Oboje su jako dragi – kazala je Longoria.

Nakon što je "očajna kućanica" Nicolette Sheridan optužila producenta i autora te serije Marca Cherryja za fizičko zlostavljanje, u njegovu je zaštitu stala njezina kolegica Eva Longoria Parker.

– Marc ne bi ni muhu zgazio. Zbunjena sam. Činilo mi se da imaju dobar odnos. Oboje su jako dragi – kazala je seksepilna Longoria. O sporu između glumice i producenta, kaže, jako malo zna, a kad se trudi dobiti informaciju više, svi šute kao ribe.

– Znam da se prije nekoliko godina nešto dogodilo među njima na setu. Nisam bila tamo, ali sam čula da joj je Marc htio pokazati kako bi njezin lik nešto trebao izvesti – kaže Eva osvrćući se i na kolegicu.

– Voljela bih se naći s Nicolette i uvjeriti se da je sve u redu. Bojim se za nju, ali i za ugled serije – dodala je Eva.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije