Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zgodna reprezentativka

Evo tko je dečko najljepše hrvatske nogometašice: Prozvali ih parom iz snova

Foto: Instagram
1/6
11.12.2023.
u 22:00

Najzgodnija hrvatska nogometašica Ana Maria Marković ima novog dečka, a evo tko je portugalski ljepotan koji je uspio osvojiti njezino srce.

Ana Maria Marković nekoliko puta proglašena je najzgodnijom i najljepšom hrvatskom nogometnom reprezentativkom. Osim što zadivljuje nogometom na terenu, svoje pratitelje i obožavatelje na Instagramu redovno podsjeća i zašto je prati titula najzgodnije. Ova atraktivna 24-godišnja plavuša svoj ljubavni život već neko vrijeme uspješno skriva, no svjetskim medijima se brzo proširila vijest kako ima novog dečka te da je sretna u ljubavi. 


Njezino je srce osvojio Tomas Ribeiro, inače njezin portugalski kolega nogometaš, a naša Ana Maria upoznala ga je kad se oporavljala od velike ozljede koljena. - Upoznali smo se tijekom njegova boravka u Zürichu. Kad sam se ozlijedila, shvatila sam da ga trebam uz sebe. Podrška mi je i najviše je bio uz mene - kazala je Hrvatica na njemački Bild. Ovaj prestižni njemački časopis proglasio ih je i parom iz snova. 


Ova reprezentativka koja igra na mjestu napadačice, rođena je u Švicarskoj, a odmalena se bavi nogometom. Od 2020. igra i za prvu ligu švicarskog Grasshoppera, a sve oči bile su uprte u nju kad je zabila gol za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Puli. Na društvenoj mreži Instagram prati je više od milijun i pol sljedbenika, a osim svojom ljepotom, nerijetko se zna pohvaliti i nogometnim uspjesima. 

 

 

VEZANI ČLANCI:


U domaće i svjetske medije dospjela je prošle godine kad joj je jednu fotografiju na Instagramu lajkao čak i slavni nogometaš Neymar Jr. - Neymar je izvanredan nogometaš. Nadam se da ću ga uspjeti nagovoriti da podrži ženski nogomet i da će moći odraditi svoj dio posla i izvan terena u cilju popularizacije ženskog nogometa - izjavila je Marković tada iskoristivši njegov lajk u korist promicanja ovog sporta i kod žena.

 

VIDEO: Nepoznati detalji iz života Olivera Dragojevića: Sestre mu preminule prije nego što se rodio

Komentara 1

Avatar Poturica
Poturica
23:41 11.12.2023.

Zar nije najljepsa svicarska nogometasica?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije