odmaraju na Ibizi

Fani Stipković otkrila detalje ljubavi sa zvijezdom Reala: 'Sudbina nas je natjerala da se povežemo'

Foto: Instagram
1/9
08.07.2022.
u 14:26

- Fernando je kompletna, skromna, dobra i jednostavna osoba velikog srca. Puno razmišlja o drugima, ne razmišljajući često o sebi - istaknula je Stipković koja već godinama živi i radi u Španjolskoj.

Jedna od najzgodnijih hrvatskih novinarki Fani Stipković više ne krije svoju ljubav s Fernandom Hierrom, a sada je u intervjuu za španjolski Vanitatis progovorila o vezi s bivšim nogometašem Reala i otkrila do sad nepoznate detalje njihove veze. 

- Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznavajući se -  rekla je Fani koja ne štedi komplimente na račun svog novog odabranika. 

- Fernando je kompletna, skromna, dobra i jednostavna osoba velikog srca. Puno razmišlja o drugima, ne razmišljajući često o sebi - istaknula je Stipković koja već godinama živi i radi u Španjolskoj. 

Fani i Fernando trenutno odmaraju na Ibizi, a prije toga novinarka je posjetila rodni kraj i nekoliko dana plovila Jadranom. Glasine o njihovoj vezi počele su kružiti u listopadu prošle godine, a Fani je vezu potvrdila početkom godine.

Foto: Instagram
– Upoznali smo se davno prije, prije više od dvije godine. Naša veza sada se nalazi u najboljem razdoblju, ali ne želim još govoriti o vjenčanju – rekla je Fani novinarima Europa Pressa koji su ih snimili u jednom večernjem izlasku u Madridu.

Inače,  Hierro se 2019. godine razveo od supruge Sonie Ruiz nakon 28 godina braka, a bivši par zajedno ima dvoje djece, sina Alvara i kćer Claudiju s kojima Fani ima odličan odnos. 

Foto: Profimedia
VIDEO Pukla ljubav poznatog para: Nika Turković i  Matija Cvek prekinuli dugogodišnju vezu

Komentara 2

BO
Bojnik
18:31 10.07.2022.

Prije ih je novac povezao nego sudbina.

Avatar Jopa
Jopa
18:11 08.07.2022.

Eto, dočekala je..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije