u čipkastom topu

Fani Stipković plijenila pozornost na utakmici Lige prvaka, pratitelji: ''Melem si za oči'

Foto: Privatni album
1/20
14.04.2022.
u 10:47

Fani je ovom kombinacijom pokazala svoj ravan trbuh te naglasila vitku liniju.

Poznata televizijska novinarka Fani Stipković (39) na svojim je društvenim mrežama pokazala kako je uživala u Madridu na uzvratnoj utakmici Lige prvaka u kojoj su snage odmjerili Real Madrid i Chelsea. Real je prošao u polufinale Lige prvake, a Fani je s tribina pratila sve događaje. „Uživo iz Madrida“, napisala je u opisu fotografije na kojoj pozira tako da se vidi nogometni teren.

Fani je za ovaj događaj odabrali kombinaciju crnog, čipkanog topa i crnih hlača te crvenog sakoa. Ovom je kombinacijom pokazala svoj ravan trbuh te naglasila vitku liniju. 

U komentarima su joj pratitelji uputili brojne komplimente. 'Možeš li biti ljepša?', 'Ljepoto, predivna si', 'Baš je sretnik taj Fernando', 'Melem za oči, Fani', pisali su.

Inače, lijepa novinarka s madridskom adresom na svojem se Instagram profilu pohvalila i zajedničkom fotografijom sa svojim dečkom Fernandom Hierrom te pokazali kako uživaju na piću u društvu prijatelja.

Foto: Instagram screenshot
Dodajmo da je Stipković nedavno objavila snimku na kojoj je pokazala kako uživa s majkom Tinom. Naime, novinarka je rodnu Korčuli prije deset godina zamijenila Madridom te zbog toga ne može viđati svoju obitelj koliko bi htjela. Fani je jako vezana za svoju majku.

- Mama me uvijek može nasmijati i svaki problem riješi tako da ga okrene na šalu. Osim toga, često me razvesele njezini paketi s mandarinama i marmeladom od smokava, koje s ocem uzgaja u Veloj Luci -  ranije je izjavila Fani o majci kojoj svake godine javno čestita rođendan. U videu je pokazala kako se druže. 'Mama', napisala je te dodala emotikon srca.

VIDEO Maja Šuput javila se nakon 'incidenta s haljinom': 'Moja doza stresa u kojoj uživam!'

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije