ljubav cvjeta

Fani Stipković uživa u ljubavi, s novim dečkom je bila na nogometnoj utakmici njegovog bivšeg kluba

Foto: Instagram
1/10
11.03.2022.
u 14:29

Novinarka Fani Stipković (39) nedavno je objavila prvu zajedničku fotografiju sa svojim dečkom, legendom Real Madrida Fernandom Hierrom (53). Pozirali su zagrljeni i nasmiješeni, a Fani je vezu sa slavnim nogometašem potvrdila početkom godine.

Novinarka Fani Stipković (39) nedavno je objavila prvu zajedničku fotografiju sa svojim dečkom, legendom Real Madrida Fernandom Hierrom (53). Pozirali su zagrljeni i nasmiješeni, a Fani je vezu sa slavnim nogometašem potvrdila početkom godine.

– Upoznali smo se davno prije, prije više od dvije godine. Naša veza sada se nalazi u najboljem razdoblju, ali ne želim još govoriti o vjenčanju – rekla je Fani novinarima Europa Pressa koji su ih snimili u večernjem izlasku u Madridu.

Zgodna novinarka sada je objavila novu zajedničku fotografiju na Instagram storyju, a u društvu njegovog sina Alvara Ruiza uživali su u utakmici između Real Madrida i PSG-a na stadionu Santigao Bernabeu.

Foto: Instagram

Podsjetimo, španjolski mediji prve fotografije para objavili su u listopadu prošle godine, a Fani su opisali kao predivnu plavušu, plavih očiju i atletske građe koja je ukrala srce bivšeg izbornika ''Furije''. Zajedno su viđeni već nekoliko puta, u restoranima u Madridu gdje su bili u društvu prijatelja iz Hrvatske. Zajedno su gledali nekoliko mečeva tenisa u VIP loži Davis Cupa. 

– Žena koja ga je osvojila spektakularna je novinarka koja s Fernandom dijeli ljubav prema sportu, a intervjuirale je brojne sportske zvijezde. Ljubiteljica je životinja, trenira i živi zdrav život – pišu Španjolci o lijepoj Fani koja već godinama živi u Madridu gdje radi kao novinarka.

– On je čovjek velikog srca i nevjerojatno ljudsko biće. Zaljubljena sam i u Španjolsku. Volim Španjolsku, španjolski jezik. Živim ovdje već dugo vremena, hvala vam puno što ste me tako dobro primili ovdje – otkrila je Fani koja se sprijateljila s njegovom djecom koju je dobio u braku s bivšom suprugom Sonijom Ruiz od koje se rastao 2019. godine. Unatoč golemoj popularnosti u domovini, bivši nogometaš privatni je život oduvijek držao dalje od očiju javnosti.

VIDEO Emisija Doba uskoka nominirana je za Večernjakovu ružu: "Reakcija publike je sjajna"


 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije