Uskoro stiže sin

Fani Stipković vježba i u visokoj trudnoći, objavila je novu fotografiju iz teretane: Izgledaš predivno

Foto: Privatni album
1/7
14.08.2023.
u 13:45

Prijatelj novinarke nedavno je otkrio kako odlično podnosi trudnoću i radi lagane vježbe jer je godinama altivno trenirala

Sportska novinarka i voditeljica Fani Stipković (40) podijelila je na Instagramu fotografiju iz teretane i pokazala je kako se i u visokom stupnju trudnoće može vježbati i napisala je: Fit i zdrava trudnoća. Fani je oduvijek vodila zdrav život i vodila je računa o tjelovježbi i prehrani, a sada je svoj program vježbanja prilagodila blaženom stanju. Ispod ove objave iz teretane javili su joj se i njezini pratitelji i napisali: Izgledaš predivno. Prošlo je dosta vremena otkako si objavila fotografije iz teretane. Ljepotice.

- Fani odlično podnosi trudnoću i nema nikakvih posebnih prohtjeva. Nije ni previše dobila na kilaži. Pazi na prehranu i trudi se jesti zdravo, kao i raditi lagane vježbe jer je godinama aktivno trenirala. Njezin zaručnik velika joj je potpora i podrška. Već se godinama htjela ostvariti kao majka, što je i rekla u jednom od rijetkih intervjua koje daje. U Fernandu je pronašla sve što je željela od muškarca, brižan je i pažljiv i uz njega se osjeća sigurno, kao što svaka žena priželjkuje - ispričao je nedavno prijatelj voditeljice i novinarke.

 

 

Fani svoje prvo dijete čeka s bivšim nogometašem Fernandom Hierrom (55), a nedavno je par na Instagramu objavilo simpatičan video u kojem je otkrila da čekaju dječaka. Organizirali su otkrivanje spola bebe kao party, a ovaj put su u to bile uključene prskalice i vatromet, te konfeti plave boje koji su izletjeli na okupljene nakon što su Fani i Fernando zajedno pritisnuli ručku na kutiji na kojoj je pisalo 'TNT'.

VEZANI ČLANCI

Fani već godinama živi i radi u Španjolskoj gdje je i upoznala svog novog partnera, a nije poznato hoće li zbog njegova novog poslovnog angažmana i ona se preseliti u Meksiko. O svom ljubavnom životu ne govori često, ali je za španjolski Vanitatis ispričala kako su se upoznali.

– Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznavajući se – ispričala je u ovom razgovoru Fani koja svog partnera opisuje kao kompletnu, skromnu, dobru i jednostavnu osobu velikog srca.

VIDEO Faruk iz 'Lud, zbunjen, normalan' borio se s bolesti, a sada se nakon dugo vremena pojavio u javnosti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije