Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ljubav je na selu'

Farmer Radoslav otvorio dušu i otkrio pravu istinu o zarukama s Victorijom Memić

Foto: RTL
1/6
13.03.2024.
u 12:11

Farmer posljednje sezone showa "Ljubav je na selu" Radoslav Biskupović poznat je široj publici po zarukama s Victorijom Memić na kraju emitiranja emisije, a sada je u novom intervjuu priznao da je sve bila gluma.

Radoslava Biskupovića (51) iz Dugog Rata gledatelji se sjećaju po sudjelovanju u 16. sezoni popularnog showa "Ljubav je na selu". Za Story je otkrio nepoznate detalje o zarukama s Victorijom Memić kao i sinu te novoj ljubavi.

Farmer posljednje sezone showa "Ljubav je na selu" donirao je cijeli honorar od sudjelovanja u humanitarne svrhe, a svojim humorom osvojio je gledatelje ispred malih ekrana. Nakon kraja prvog braka, u kojem je dobio sina, u ljubavi nije imao sreće pa ju je konačno odlučio potražiti i ispred kamera. Na samoj završnici 16. sezone emisije odlučio je zaprositi kandidatkinju Victoriju Memić koju je upoznao na zajedničkom tulumu, ali ta romansa nije bila dugog vijeka

VEZANI ČLANCI:

 

 

– Ostao sam u dobrim odnosima s Antom Munitićem, čujemo se skoro svaki dan kad mi to privatne i poslovne obveze dozvole. Zapravo, s mnogima se čujem svakodnevno, s nekima se čak nađem i na kavi, a neki mi dolaze i u goste – otkrio je farmer te dodao da je stekao mnoge prijatelje. 

Osim novih prijatelja, otkrio je i da ima novu ljubav. – Ljubav je moja slatka tajna, postoji jedna dama, ali ne bih o njoj ništa javno govorio. Tko se druži sa mnom, taj će sve i doznati – dodao je farmer za Story. Priznao je i da se povremeno čuje s bivšom zaručnicom Victorijom: – Ostali smo dobri prijatelji. Naše zaruke su, kao što je i ona sama ranije izjavila, bile samo show i to je gotovo.

GALERIJA: Upoznajte nove farmere 'Ljubav je na selu': Jedan stiže iz Dalmacije, a drugi je bajker koji obožava cvijeće

1/18

– Sa sinom sam u odličnim odnosima, čujemo se često i posjetimo kad nam to posao i ostale obveze dopuštaju. Uz moga sina, moja najveća sreća i ponos je moja unučica koju mnogo volim, čujemo se telefonom svaki dan i posjetim je često te izvedem u kupnju. Dijete me mnogo voli i veseli se posjetiti djeda. To dijete sunce je mojeg života i moja najveća radost i sreća, a bude li još unučadi, svi će mi biti jednako dragi i sve ću ih voljeti jednako. Ponosan sam i otac i djed – iskreno je odgovorio o odnosu sa sinom.

No priznao je da Radoslav kojeg smo upoznali u popularnoj emisiji ne postoji. – Ja nisam takav i to znaju svi koji me poznaju. Kao i svi ostali kandidati iz showa, tako i ja tvrdim da je to sve bila gluma kako bi show bio zanimljiviji gledateljima. Ljubav nisam našao u 16. sezoni "Ljubav je na selu" i ne namjeravam se više javljati. Za mene je show završio, život ide dalje.

Za kraj je dodao da je posljednja, 16. sezona "Ljubav je na selu", bila najgledanija. – Gledanost je bila najveća od svih sezona. Neki će opet pljuvati po meni kad kažem da je najveća gledanost bila zbog mene, ali to nije moja tvrdnja, to su rekli ljudi koji tamo rade – kazao je farmer.

VIDEO: Anđa Marić otkrila da su je vodili na duhovnu obnovu kada joj je dijagnosticirana multipla skleroza: 'Mislili su da me napao đavo'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije