Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brak na prvu

Fatalna Renata: 'Drago mi je da me većina muževa stavila na prvo mjesto prema fizičkoj privlačnosti'

Foto: RTL
1/42
17.04.2024.
u 16:00

Renata je, čini se, fatalna za druge kandidate ovog showa, te su mnogi od njih izjavili kako im je baš ona fizički najprivlačnija.

Renata i Josip par su sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' na RTL-u, a njihov odnos je i dalje na prijateljskoj razini. Renata je, čini se, fatalna za druge kandidate ovog showa, te su mnogi od njih izjavili kako im je baš ona fizički najprivlačnija. 
- Većina muževa me stavila na prvo mjesto prema fizičkoj privlačnosti i naravno da mi je drago što je tako. Svi volimo znati da se sviđamo ljudima, zar ne? - izjavila je Renata za RTL.hr

Dodala je i da ne misli da je Danijela ljubomorna na nju. 
- Ne mislim kako je Danijela ljubomorna na mene, barem nisam to osjetila, a ona zasigurno sama najbolje zna odgovor, no ne vidim razlog za to bez obzira na to što sam i njenom mužu bila na prvom mjestu. Najvažnija stavka je kad te netko privuče intelektualno i emotivno, barem to vrijedi za mene. 

VEZANI ČLANCI:

Isto tako, ne misli ni da je Ana bila ljubomorna na nju. 
Ne mogu reći ni da je Ana bila ljubomorna na mene kao osobu, ali smatram, prema njenom ponašanju, koje se jako dobro moglo vidjeti u eksperimentu, budući kako je nekoliko puta spomenula moje ime, da je provocirala Alena jer smo se družili i da bi joj " smetala" i bilo koja druga žena koja bi se našla na mom mjestu u toj situaciji jer nije ostvarila odnos s mužem kakvom se nadala.

GALERIJA Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

1/43

Ranije je rekla kako su ona i njen 'suprug' Josip dosta različiti te da se zato kod nje nije probudila iskrica u ljubavnom smislu. 
- Kod mene se nije probudila iskrica u ljubavnom smislu jer smo veoma različiti i bez obzira na to što kažu da se suprotnosti privlače, kod nas to nije slučaj, barem ne s moje strane. Smatram da je fizički privlačna osoba, no nije moj tip muškarca. Najvažnije od svega, ne preklapamo se na ostalim razinama, ni mentalnoj ni emotivnoj. Jedini slučaj ljubavne iskrice, a da je ona prava, u punom smislu riječi, obostrana, mislim da postoji u slučaju Tine i Tiaga. Definitivno su na prvu perfect match te kompatibilni na fizičkoj i emotivnoj razini. Na mentalnoj čak i ne toliko kao na ove dvije koje sam navela - kazala je tada. 

VIDEO Jole o putovanju u Dubai: 'Sve je skupo, ali bitno mi je da djeca osjete različitost kultura'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije