Kenan Imirzalioglu

Fatalni Ezel oženio je 13 godina mlađu kolegicu i zbog nje se povukao iz glumačkog svijeta: Evo kako danas izgleda

Foto: Youtube Screenshot
1/3
31.07.2024.
u 07:15

Kenan je glumio u brojnim serijama nakon Ezela, a posljednju ulogu ostvario je 2018. godine. Godine 2016. oženio je glumicu Sinem Kobal, a tada se odlučio povući od svjetla reflektora.

Kenan Imirzalioglu, jedan je od najpoznatijih turskih glumaca koje je domaća javnost imala priliku upoznati u seriji Ezel. Od kada je glumio u toj seriji prošlo je već 13 godina, a mnogi se još sjećaju naočitog glumca. Kenan je glumio u brojnim serijama nakon Ezela, a posljednju ulogu ostvario je 2018. godine. Godine 2016. oženio je glumicu Sinem Kobal, a tada se odlučio povući od svjetla reflektora. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sinem Kobal (@sinemkobal)

 

Paru se 2020. godine rodila prva kćerkica Lalin, a dvije godine kasnije rodila se i lejla, njihova druga kćerkica. 
''Od tog dana sam sretniji. Roditeljstvo se jednostavno ne može opisati riječima. Ne postoje riječi niti rečenice kojima se to može opisati, jednostavno to morate doživjeti. Otkako se rodila Lalin, za nas je započeo novi život. Čini mi se kao da se nalazim na početku novog, lijepog putovanja'', izjavio je glumac jednom prilikom za turske medije. 

VEZANI ČLANCI:

 

 

Kenan i Sinem ne vole baš dijeliti detalje iz privatnog života, a žive povučeno i usredotočeni su na obitelj. Svejedno, glumčeva supruga se nekad pohvali s ljubavnim fotografijama s 49-godišnjakom. Glumački par zaljubio se 2015. U to vrijeme bili su zajedno na setu serije, a Sinem je bila u vezi s jednim nogometašem. Mnogi su mislili da ljubav neće potrajati zbog razlike u godinama. Naime, između njih je 13 godina razlike. 

GALERIJA Bio je jedan od najpopularnijih voditelja: Evo gdje je, što radi i kako danas izgleda Siniša Cmrk

1/17

Imirzalioglu je imao uspješnu karijeru modela prije glumačke. Pobijedio je na natjecanju 'Najboljeg modela Turske' 1997. godine. Nakon toga osvojio je titulu najboljeg modela svijeta te je bio prvi Turčin s takvim priznanjem.

VIDEO Preminula je Shannen Doherty, glumica (53) najpoznatija po ulozi u seriji Beverly Hills 90210

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije