na instagramu

Vrući kadrovi! Šuput objavila novi video: Skinula je grudnjak i skočila u bazen, plivala je u toplesu

Foto: Instagram
1/17
30.07.2024.
u 16:00

Ovaj put objavila je snimku na kojoj se vidi kako skida grudnjak prije no što je skočila u bazen. - Kako preživjeti vrući ponedjeljak - napisala je Maja uz objavu.

Jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica, Maja Šuput, posljednjih nekoliko dana provodi na odmoru u sunčanoj Istri. Maja izgleda odlično i mnoge oduševljava svojim slikama s plaže. Ovaj put objavila je snimku na kojoj se vidi kako skida grudnjak prije no što je skočila u bazen. - Kako preživjeti vrući ponedjeljak - napisala je Maja uz objavu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 

Prije nekoliko dana objavila je fotke na kojima je u bijelo žutom badiću koji joj savršeno pristaje. - Trenutačno raspoloženje - napisala je pjevačica uz fotografije. Obožavatelji su joj se odmah počeli javljati u komentarima ispod objave. "Izgledaš tako predivno", "Goriš, Majo", "Bomba", samo su neki od komentara koji su joj ostavili fanovi i pratitelji.

Zagrepčanka je nedavno na društvenim mrežama podijelila nekoliko objava na kojima sa svojim suprugom Nenadom Tatarinovim i sinčićem Bloomom uživa u ljepotama Poreča, a i ranije je objavila slike na kojima je u bikiniju.  Atraktivna plavuša objavila je dvije fotografije na kojima u badiću sa životinjskim uzorkom pozira na bazenu. - Slobodan dan - napisala je Šuput u opisu objave. Osim oskudnog kupaćeg kostima, pratiteljima je za oko zapeo Majin isklesani trbuh kojeg ima s 44 godine života. Pjevačica pritom upija ljetne zrake sunca, a kad poželi osvježiti se može u vodi. U komentarima su nahvalili njezin izgled: - "Goriš", "Seksi", "Top", "Baš si zgodna Majo" - pisali su obožavatelji pjevačice koju na Instagramu prati preko 500 tisuća ljudi, a ove fotografije su u samo sat vremena prikupile nekoliko tisuća lajkova. 

Podsjetimo, ova vrckava pjevačica rado dijeli sitnice iz svog privatnog života, a ovaj put je podijelila sliku sa svojim suprugom Nenadom. Maja i Nenad pozirali su zaljubljeni i sretni na odmoru u Istri. Pjevačica je uz fotku napisala: 'Mužić po mjeri Instagrama'. U komentarima su joj se javili brojni pratitelji, koji su im pisali kako odlično izgledaju.
Prije nekoliko dana Maja je podijelila video u kojem je glavna zvijezda njen sinčić Bloom. U videu se može čuti kako Bloom pjeva i vidjeti kako radi grimase, a Maja komentira da 'ona tako ne pjeva i ne radi takve face' dok joj Bloom govori 'Ovako pjevaš'. Na kraju su oboje prasnuli u smijeh.

FOTO Znate li tko je Dorotea Budimir, a tko Željko Hudek? Ovo su prava imena naših glazbenika

1/31

Inače, Maja je nedavno objavila novu pjesmu, duet sa Sandijem Cenovom pod nazivom 'Opasna kombinacija'. Pjesma govori o dvoje zaljubljenih, ali zauzetih ljudi koji zajedno čine opasnu kombinaciju, a za koju su zaslužni hitmejkeri Neno Ninčević autor teksta i Miro Buljan koji potpisuje glazbu i  aranžman.

VIDEO Oženio se Matija Cvek: Zasjao u ružičastom odijelu

Komentara 4

Avatar Moodleen
Moodleen
19:41 30.07.2024.

Nekoga bu gazda kaznil, debelo je prošlo podne i tek sad šuftputanje danas.

MA
MarkoFind
17:56 30.07.2024.

Mogla je i te svoje silikončiče odbacit...

ZV
Zvečarka
17:05 30.07.2024.

Polovnjača

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije