priznanje

Film o čarima Hrvatske nominiran za nagradu Emmy

ashley
04.06.2010.
u 18:16

Ashley Colburn tjedan je dana putovala našom zemljom, a njezine snimke oduševile su publiku i kritiku.

Američka televizijska novinarka i producentica Ashley Colburn nominirana je za prestižnu nagradu Emmy za dokumentarni film “WOW Croatia”, koji je snimila u listopadu prošle godine u našoj zemlji.

– Zahvalna sam Neni Komarici, direktorici Hrvatskog turističkog ureda u New Yorku, na pomoći u organiziranju putovanja i snimanja po Hrvatskoj. Bio je to jedan od najljepših tjedana u mom životu i čast mi je što sam dobila prigodu tako lijepu zemlju predstaviti gledateljima televizijske postaje Wealth koja je popularna u Kalifoniji – rekla nam je Ashley Colburn.

Dodjela nagrade Emmy održat će se 26. lipnja u hotelu Hard Rock u San Diegu, a ako nagradu osvoji dokumentarac o hrvatskom turizmu, bit će to dodatna promocija naše zemlje na američkom tržištu koje bilježi sve veći interes za putovanja i odmor u Hrvatskoj.

– Sve je u Hrvatskoj čarobno lijepo i posebno, od hrane, prirode do ljudi i vašeg gostoprimstva. Mladi Amerikanci najbolji su gosti jer se uvijek vraćaju tamo gdje se dobro zabave i odmore – naglasila je Ashley Colburn, koja idući tjedan opet putuje u Hrvatsku.

– Ashley dolazi u Dubrovnik jer je pozvana na dodjelu nagrade Zlatna penkala koju organizira Hrvatska turistička zajednica. Nagrađujemo inozemne novinare za najbolje tekstove, priče i reportaže o Hrvatskoj objavljene na stranim tržištima – potvrdila je Nena Komarica.

Komentara 1

DO
dobravila
18:53 04.06.2010.

Lijeeeepa naaaašaaaa domoviiiiinooooo o junačkaaaa zemljoooo milaaaaa ..... : ))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije