BEZVREMENSKI HITOVI

Filmmusic orkestar danas svira Zagrepčanima s krova turističkog autobusa

Filmmusicorkestar
Foto: Denis Polančec
1/4
28.04.2020.
u 14:50

Autobus će krenuti s Trga žrtava fašizma, a proći će centrom grada, točnije zelenim valom do Svačićevog trga. Zatim će, nakon izvedbe nekih od najvećih hitova Gabi Novak i Arsena Dedića, nastaviti put Španskog i Mamutice gdje će izvesti melodije iz filmova Tko pjeva zlo ne misli, Samo jednom se ljubi ili Kaži zašto me ostavi.

Zagrebački Filmmusicorkestar i Turistička zajednica grada Zagreba svojim su sugrađanima odlučili pokloniti posebnu glazbenu poslasticu danas, u utorak 28.04 s početkom u 17.00 sati s krova turističkog autobusa, popularnog double-deckera, na kojemu će Filmmusicorkestar izvesti set najljepših i svevremenskih zagrebačkih melodija s filmskog platna.

Autobus će krenuti s Trga žrtava fašizma, u utorak 28. travnja, a proći će centrom grada, točnije zelenim valom do Svačićevog trga. Zatim će, nakon izvedbe nekih od najvećih hitova Gabi Novak i Arsena Dedića, nastaviti put Španskog i Mamutice gdje će izvesti melodije iz filmova Tko pjeva zlo ne misli, Samo jednom se ljubi ili Kaži zašto me ostavi.

Foto: Arena Hospitality Group

- Drage Zagrepčane pozivamo da se pridruže ovoj akciji i pjevaju s nama, ali sa sigurne udaljenosti, sa svojih balkona, prozora i terasa. Slučajne prolaznike molimo da se pridržavaju mjera zaštite i socijalne distance. Za sve naše sugrađane koji nisu na ruti, kao i za one koji vole Zagreb u Hrvatskoj i izvan nje, osiguran je i prijenos uživo na FB stranicama TZGZ: www.facebook.com/visitzagreb - poručili su iz Filmmusicorkestra i TZ Zagreba. 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
17:13 28.04.2020.

javni red i mir? ništa?

DU
Deleted user
16:33 28.04.2020.

Čemu to trolanje, nije mi jasno? Kao da su zanimljivi cijelom univerzumu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije