Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert u Osijeku

FOTO Aleksandra Prijović oduševila Osječane: 'Ovo nisam mogla ni zamisliti'

Foto: promo
1/13
14.02.2024.
u 08:24

Regionalna pjevačica Aleksandra Prijović sinoć je održala svoj prvi koncert u Osijeku i oduševila publiku, u nastavku pogledajte fotografije s koncerta.

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović nastavila je svoju turneju "Od istoka do zapada" i prvim koncertom u svom rodnom kraju oduševila publiku. - Hvala Osijek, volim vas. Mislim da će večeras biti posebno. Znate da se trenutno nalazim 30-ak kilometara od mjesta u kojem sam odrasla. Opet imam tremu, ali sam presretna što ćemo ovdje uživati pet dana, kazala je Prijović na početku koncerta – emotivno je rekla.

Uz bogatu produkciju, specijalne efekte, plesnu skupinu i bend koji s pratećim vokalima broji 16 članova nizala je hitove koje je pet tisuća okupljenih u Gradskom vrtu pjevalo u glas. - Nisam mogla zamisliti da ću u ovom gradu imati pet koncerata. Često sam provodila vrijeme u ovom gradu i sada kada stojim ovdje ispred vas moram se još jednom zahvaliti…Želim da uživate večeras, kao što uživam i ja, jer sam o ovome maštala i samo treba vjerovati u svoje snove -kazala je brineta.

 

VEZANI ČLANCI:

 

 

Posebno emotivno bilo je kada se maleni Aleksandar, prema želji publike pridružio majci na pozornici. - Tu je Aki, kao i cijela moja obitelj, koja je uvijek uz mene. Večeras su ovdje i ljudi s kojima sam odrasla, koji su mi uvijek bili velika podrška, zahvaljujući vama ja sam uspjela – prisjetila je Aleksandra Prijović. I osječka publika skandirala je -Prijo, mi te volimo, a emotivna Prijović im nije ostala dužna - I ja vas. Najviše. Zatim se bosa spustile u prve redove, na opće oduševljenje obožavatelja.

 

1/5

 

Bez obzira na radni dan, publika Aleksandru nije puštala da napusti pozornicu te je stoga prvi u nizu  rekordno rasprodanih koncerata trajao čak tri sata. Osječani će i večeras uživati u društvu omiljene glazbenice i  u četvrtak, subotu i nedjelju.

 

VIDEO: Atmosfera na prvom koncertu Aleksandre Prijović u Osijeku

 

 

 

Komentara 7

LJ
ljudemisi
08:56 14.02.2024.

To sigurno nisu pravi Osječani

YU
Yugoslowen
09:31 14.02.2024.

Tofazni ili monofazni,nema veze . Zabava je tu. Samo tako narode,veseli se.

DU
Deleted user
09:43 14.02.2024.

Tko nam je kriv? Srbi? Ne, njih shvaćam, jer pjevaju svoje. Ne shvaćam količinu negativnosti i samodestrukcije od stoljeća sedmog u Hrvata. Htjeli smo slobodu izbora, a sad opet prihvaćamo sve što nam nude sa zapada i istoka. I to je ok. Samo smanjimo doživljaje svoje veličine .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije