Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stigao na liječenje

Ne odvaja se od njega: Kralj Charles i supruga Camilla uhvaćeni na povratku u London

Britain's King Charles diagnosed with cancer
Foto: Toby Melville/REUTERS
1/14
13.02.2024.
u 23:15

Nakon operacije oporavljao se u Sandringhamu, a sada je uhvaćen i na povratku u London, gdje je stigao na daljnje liječenje od raka. Stigao je u Clarendon House kraljevskim helikopterom

Početkom prošlog tjedna svijet je potresla vijest o dijagnozi kralja Charlesa III. (75). Palača je tada objavila da kralj boluje od raka, a iako nisu specificirali o kojoj je vrsti karcinoma riječ, pretpostavlja se da je riječ o prostati jer je prije tog kralj bio na operaciji zbog povećane prostate. 

Nakon toga oporavljao se u Sandringhamu, a sada je uhvaćen i na povratku u London, gdje je stigao na daljnje liječenje od raka. Stigao je u Clarendon House kraljevskim helikopterom, a on i supruga kraljica Camilla uhvaćeni su u automobilu dok su se vozili do kuće. Fotografije možete pogledati OVDJE.

VEZANI ČLANCI

Vjeruje se kako će u Londonu, bez obzira na liječenje, održati nekoliko sastanaka uživo, ali neće dugo ostati u glavnom gradu Ujedinjenog Kraljevstva već će se brzo vratiti u Norfolk. 

Podsjetimo, kralj je o svom korektivnom zahvata govorio kako bi više muškaraca potaknuo na pregled, a povećana prostata jedna je od dijagnoza uobičajena za muškarce starije od 50 godine.

Britain's King Charles diagnosed with cancer
1/22

- Kao i tisuće muškaraca svake godine, kralj je tražio liječenje povećane prostate. Stanje Njegovog Veličanstva je benigno i otići će u bolnicu sljedeći tjedan na korektivni zahvat. Kraljevi javni angažmani bit će odgođeni za kratko razdoblje oporavka - poručio je glasnogovornik kraljevske obitelji tijekom najave operacije. Otkrivanje detalja o zdravlju kralja za britansku je kuću neuobičajeno, no izvori iz palače tvrde da se kralj na ovaj potez odlučio kako bi potaknuo druge muškarce koji možda imaju simptome da se pregledaju. 

VIDEO Mirela Holy jedna je od najzanimljivije odjevenih Hrvatica: Izdvojili smo neke od najboljih kombinacija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije