Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glazbena diva

FOTO Alka Vuica pozirala u haljini koju su ranije nosile Milanka Opačić i Severina: 'Ti si kao vino'

Foto: Viviana Lokmer Sulina (LaVie Photo Studio)
1/21
19.06.2024.
u 08:46

Pjevačica Alka Vuica odjenula je seksi pripijenu haljinu, a koju su čak prije 11 godina nosile Milanka Opačić i Severina

Pjevačica Alka Vuica i dalje osvaja publiku svojim glasom, ali i stasom te je još jednom dokazala da je poput vina. Naime, to najbolje dokazuju njezine posljednje objave na društvenoj mreži Instagram koju je objavila u obliku videa. Nekoliko fotografija je složila u video i pozirala u haljini s potpisom njezine prijateljice Matije Vuice. Mnogi su komentirali da izgleda bolje no ikad te su je usporedili i sa slavnom Monicom Bellucci.

- Ima jedna ulica kojom ne prolazim, ali mi ulazi u sne - napisala je alka i označila Umag u opisu videa. Ovo elegantno izdanje sjajno je istaknulo Alkin vitki struk i atraktivne noge, a pjevačica je kombinaciju upotpunila zlatnim naučnicama, sunčanim naočalama i crnim sandalama na visoku petu. "Kako je lijepa ova dama", "Žena koja ne stari", "Predivna žena", "Ikona", glasili su samo neki od brojnih oduševljenih komentara na objavu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alka Vuica (@alka.vuica)

 

VEZANI ČLANCI:

 

21.02.2013., Zagreb - U muzeju Mimara odrzana je humanitarna revija u organizaciji udruge Europa Donna Hrvatska. Milanka OpacicrPhoto: Borna Filic/PIXSELL
Foto: Borna Filic/PIXSELL

 

Zanimljivo jest i to da su ovu pripijenu i seksepilnu haljinu ranije nosile i bivša političarka Milanka Opačić te Severina. Severina ju je odabrala sad već davne 2013. godine u šetnji Stradunom kada je plijenila pozornost časnih sestara.

 

26.01.2013., Stradun, Dubrovnik - Severina tijekom promocije novog VW Golfa plijenila paznju casnih sestara, svecenika i prolaznika koji su u isto vrijeme bili u procesiji u samom centru gradarPhoto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

 

Tek nekoliko dana kasnije odjenula ju je i Milanka Opačić na humanitarnoj reviji u organizaciji udruge Europa Donna Hrvatska. Mnogi su se složili da joj pristaje jednako dobro kao i Severini.

 

 

1/7

 

VIDEO: U Zagrebu otkrili bistu Johnnyja Štulića, izradio ju je bubnjar Boris Leiner

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
12:39 19.06.2024.

"Osvaja svojim glasom".... Vruće je danas, neću se smijati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije