Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tiffany Trump

‘Ružno pače‘ obitelji Trump nakon dugo vremena u javnosti: Tata je se sramio, a pogledajte je sada

Foto: Profimedia
1/20
19.06.2024.
u 08:00

Tiffany Trump ove godine se pojavila samo na suđenju svog oca, a prije toga je nismo vidjeli čak tri godine

Kći bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa, 30-godišnja Tiffany Trump imala je jedno od svojih rijetkih pojavljivanja u javnosti. Bila je sa svojom majkom 60-godišnjom Marlom Maples u Velikoj Britaniji, na Cambridgeu gdje je bivša glumica i model držala govor. Tiffany je tada podržala majku iz publike, što je zapravo priviklo veliku pažnju. 

Mlada nasljednica odjenula je kožne hlače, crnu majicu i bijelu jaknu, a njezin se imidž uvelike razlikovao od onog kada se prije tri godine pojavila u javnosti kao kći tadašnjeg predsjednika. Jednom prilikom Trump je otvoreno priznao da mu je on "najmanje drago dijete". 

Naime, Tiffany se u javnosti nije pojavljivala posljednjih godina otkad je njezin omraženi otac napustio Bijelu kuću u siječnju 2021., a ponovno se pojavila krajem prošlog mjeseca kada mu je dala javnu podršku tijekom njegova suđenja zbog davanja mita za šutnju porno zvijezdi Stormy Daniels s kojom je imao aferu. Tada se Tiffany, koja je jedino dijete koje ima s bivšom suprugom Marlom, pridružila svojoj polubraći Ericu i Donu Jr.-u u sudnici u New Yorku gdje je bivši predsjednik i poduzetnik proglašen krivim za 34 zločina. 

 

Foto: Profimedia

 

VEZANI ČLANCI:

 

 

1/3

 

Iako je bila na sudu dok su se izricali završni argumenti, nije bila kad su je spomenuli odvjetnici u kontekstu da je navodno dobila ucjene prije dana izbora 2016. Tu šokantnu tvrdnju iznio je Trumpov odvjetnik Tom Blanche. Isto tako, prije pojavljivanja na suđenju, Tiffany je samo jednom ove godine podijelila objavu na društvenoj mreži Instagram na kojoj je ona i slavi Novu godinu na imanju oca u Palm Beachu. 

 

 

VIDEO: Bicikl je omiljeno prijevozno sredstvo i pjevačici Mireli Priselac Remi iz Elementala. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije